Tiller klar for toppkamp mot Sandefjord

Postet av Håvard Ophaug den 7. Feb 2015

Etter gårsdagens 5-3 seier over Nordpolen er Tiller i dag klar for toppkamp i eliteserien mot Sandefjord. Med seier i denne kampen vil Tiller stå alene øverst i eliteserien!


.
Foto: NFF

Den spennende kampen går i Breivikhallen i Tromsø, og etter dagens første kamper har alt spilt Tillers vei og muligheten til å toppe tabellen ligger nå i våre egne hender. Med et såret Vega og en rekordsterk Tillertropp ligger alt til rette for at gullet kan komme hjem til Trondheim sør!

På telefon fra Tromsø har vi fått følgende uttalelse fra vår egen Eggen, Frode Bergmann:
-Stemningen i laget er meget bra etter en godt gjennomført kamp i går. Spillet flyter ikke helt som vi ønsker, men vi tetter bra igjen bakover og vinner komfortabelt til slutt. I dagens toppkamp gjelder det samme som i går, konsentrasjon og nøyaktighet gjennom hele kampen. Vi får med Moeni dag som hadde karantene i går, så vi har flere strenger å spille på. Vi gleder oss til kampen og det er de som har presset på seg.

Kampen går direkte og kan streames gratis på NFF-tv. Link til kampen finner du her: https://www.fotball.no/VideoTV/NFFTV/

Vi gleder oss til å se guttene i aksjon og satser på en ny stor dag i blått!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.