Gull og bronse i årets siste cuphelg

Postet av Marius L. Larsen den 11. Des 2022

Tiller avsluttet på toppen av pallen i den siste cuphelga i 2022 og seier for begge kjønn i 1. divisjon futsal. Slik var Tiller-helga.

Gulljentene i Flatåshallen. Bak f.v.: Rune, Christine, Mia, Maiken, Hanna, Andrea. Foran: Selma, Ida Sofie, Michelle. Foto: Marianne Buberg.


De blåkledde fra Tillerbyen skulle oppleve en hektisk, men morsom futsalhelg nok en gang. Det som var årets siste spillehelg endte til slutt med edelt metall.

Men først tar vi turen til Byneset og den kommunale hallen Byneshallen. Der var det full runde i 1. divisjon futsal, hvor kvinnene åpnet lørdagen med to kamper på kort tid.

Mari Kristine Vik sendte Tiller tidlig i føringen i møtet med Utleira, men så gikk oransjetrøyene opp i en 3-1-ledelse rett etter sidebytte. Synne Aunehaugen reduserte med seks minutter igjen å spille, og i kampens siste spilleminutt utlignet Hedda Stuedahl-Karlsen til 3-3 og ett poeng hver.

I den andre kampen så var det enveiskjøring fra start til slutt. Tiller slo Ranheim 13-0 etter blant annet tre mål hver fra Stuedahl-Karlsen og Andrea Holm Aune.

Blåtrøyene troner på toppen av tabellen før 2023 starter opp


Gutta seiret endelig

I 1. divisjon herrer har det gått litt tråere. Før helgas runde sto Tiller med fire strake tap og null poeng selv etter å ha vært nære poeng i åpningsrundene, men nok en gang slo uhellet til. I møtet med hardtsatsende Solsiden ble det et knepent 1-2-tap etter at Fredrik Meland Johnsen reduserte mot slutten.

Lørdagens andre kamp skulle imidlertid inneholde blå jubelscener. Mot topplaget Rennebu havnet Tiller imidlertid under 0-2 tidlig, men så løsnet det til gangs. Blåtrøyene vant til slutt 6-4 og tok dermed sin første trepoenger i årets futsalsesong.

Målscorere er ikke oppdatert i skrivende stund.


Pokalfangst i Flatåshallen

I årets siste helg av Flatås Julecup var det G15 og J15 som var i aksjon. Gutta stilte med to lag i kretsmesterskapsklassen og avanserte til sluttspillet på søndag. Der ble det tap for det ene laget i kvartfinalen mens det andre laget tapte knepent i semifinalen.

Dermed var det duket for jakten på bronsen. Tiller slo Kattem 3-0 og kapret bronsepokalen.

Vi gratulerer med tredjeplassen!


I J15-klassen stilte Tiller med ett lag bestående av spillere født i '07 og '08 - og uten målvakt. Laget vant gruppespillet på lørdag og øynet nå sjansen for å gå helt til topps på søndag. I kvartfinalen ble Byneset beseiret 6-1 og semifinalen endte med en 5-0-seier over Flatås.

Da ventet Ranheim i finalen og jakten på gullpokalen. Ida Sofie Bye-Andersen sendte Tiller i føringen og Selma Emilie Karaaslan doblet ledelsen. Ranheim reduserte, men Karaaslan tok tilbake tomålsledelsen med sin 3-1-scoring. Ranheim reduserte på nytt helt på tampen, men Tiller holdt unna og vant 3-2 og dermed gull.

En fantastisk prestasjon av et lag med to årskull representert.

Vi gratulerer med GULL!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.