Før avspark: Innstranda - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 23. Sep 2022

Herrelaget tar turen til Bodø og Innstranda lørdag ettermiddag.

Denne gjengen går for tre nye poeng i Bodø. Her fra hjemmeoppgjøret mot Nardo for to uker siden.


Kampinformasjon

🏆 22. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Innstranda
📅 Lørdag 24. september 2022
⏰ Kl.16.30
🏟 Mørkvedlia kunstgress (Bodø)
📲 @TillerFotball på Twitter?


Dessverre ser det ut til at rettighetshaver Direktesport ikke velger å sende kampen av uvisse årsaker, noe vi mener er utrolig skuffende og bekymringsverdig. Mediaavdelingen jobber på spreng med å motta oppdateringer som vi kan videresende umiddelbart på Twitter.


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttIngen mål på de to siste

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen oppover til Bodø og Nordland for å møte Innstranda denne lørdagen, vel vitende om at dette blir en tøff kamp mot en motstander som kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk.

Innstranda slo nedrykksplasserte-kollega Trygg/Lade og Melhus og var plutselig i nærheten av Tiller, helt til blåtrøyene endelig vant og fikk et viktig pusterom.

Nordlendingene har nå tapt to strake kamper, og kommer fra et mindre pent 0-6-tap for Strindheim Toppfotball på bortebane.


Siste fem kamper:
❌ Innstranda 1 - 5 Rana
✅ Melhus 1 - 2 Innstranda
✅ Innstranda 2 - 0 Trygg/Lade
❌ Kolstad 1 - 0 Innstranda
❌ Strindheim TF 6 - 0 Innstranda


Årsverste på TOBB

Tiller tok imot Innstranda som sto uten seier helt tilbake til andre uka i mai, men det skulle ikke bli så mye å juble for de blåkledde.

Selv om det sto 0-0 til pause, var det gjestene som var farligst i en ikke så altfor sjanserik kamp. Grønntrøyene gikk opp i en 2-0-ledelse før Lucas Kolstad reduserte på overtid, men det holdt ikke til poeng på TOBB Arena Sør.


Les vår kamprapport fra motsatt oppgjør her


Må finne tilbake til Nardo-gleden

Tiller kommer til denne kampen med et knepent nederlag mot Rana i bagasjen. Blåtrøyene var svært nære og både kunne og burde ha truffet innenfor nettmaskene sist søndag, men det ble bare med forsøkene og ingen poeng.

Kampen før ble det fire scoringer og tre deilige poeng mot Nardo. Vi håper gutta finner tilbake til godfølelsen og får en perfekt hjemreise med nye jubelscener.


Siste fem kamper:
🔘 Tiller 2 - 2 Rosenborg-2
❌ Junkeren 6 - 0 Tiller
❌ Orkla 4 - 3 Tiller
✅ Tiller 4 - 3 Nardo
❌ Tiller 0 - 1 Rana


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter ca en time før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.