Poeng på hjemmebane

Postet av Marius L. Larsen den 22. Aug 2022

(Tiller 2 - 2 Rosenborg-2) TOBB ARENA SØR: Herrelaget ga alt og ledet 2-0, men fikk med seg et verdifullt poeng mandag kveld.

Nysginerte Alexander Gløsen (t.v.) og kaptein Andreas Solstrand Fossli scoret målene i en spennende duell.

Sammendrag

* Tiller-dominans i første omgang
* Ingen mål halvveis
* 2-0 til hjemmelaget
* Utligning like før slutt

Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen, med hele fem spillere i junioralder fra start, imponerte i lange perioder mot et godt Rosenborg-lag denne mandagskvelden.

Selv om det ikke var noen scoringer de første førtifem minuttene, var det mye å glede seg over blant den stappfulle tribunen i sensommersola på TOBB Arena Sør. Tiller dominerte banespillet og begge lag hadde en ball hver i tverrliggeren, men det var hjemmelaget som skapte de største sjansene.

Alexander Gløsen, Robin Hermanstad og Knut Kleppo Vangen hadde alle en stor mulighet hver, men gjestenes keeper hadde en god dag på jobben.

Straffedrama

Men så løsnet det endelig i starten av andre omgang. Gløsen gjorde alt selv da han vant ballen midtveis på egen halvdel, fintet bort to hvitkledde spillere og stormet mot keeper. Der var han iskald og satte inn 1-0 fra nært hold.

Kvarteret før full tid ble det nok en gang ellevill jubel blant de mange frammøtte på TOBB Arena Sør. Hermanstad gikk i bakken, og Tiller fikk straffespark. Hermanstad tok straffesparket selv, men et svakt forsøk ble enkelt reddet av keeper. Men assistentdommeren hadde vinket med flagget, da det kunne så ut som om keeperen gikk for tidlig. Tiller fikk dermed et nytt straffespark, og der var Fossli sikker og hamret inn 2-0.

Tiller prøvde å holde unna, men en sterk sluttspurt fra gjestene sørget for ny nerve i kampen. Rosenborg reduserte til 1-2 i det 81. minutt på et hardt skudd i nærmeste hjørne, og seks minutter senere var lagene like langt da utligningen kom fra kloss hold etter et innlegg i feltet.

Tidligere har Tiller mistet alle poengene på tampen, men denne gang holdt det unge laget unna og sikret seg et veldig fortjent og verdifullt poeng.

Se kampen i reprise her (krever innlogging)

Neste kamp er borte mot Junkeren lørdag kl.19.00.

Laget

Tor Solvoll, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Trym Hansen Jetne, Andreas Solstrand Fossli, Nils Gunnar Barstad Eggen, Erling Kleppo Vangen, Lucas Kolstad, Alexander Gløsen, Elias Sandøy Myrvågnes, Knut Kleppo Vangen, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
46' E. Vangen --> Fredrik Meland Johnsen
63' Myrvågnes --> Jonathan Smerkerud Frønes
63' Eggen --> Jørgen Kjøsnes Valleraunet
71' K. Vangen --> Espen Amandus Mathiassen
82' Vinjevoll --> Sindre Olufsen

Ubenyttede reserver: Joakim Berg Vårhus, Fredrik Myrvold, Martin Engvik, Sondre Kvikstad Stuen.