Før avspark: NTNUI - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 1. Apr 2022

Våre beste menn tar imot høgskolestudentene i den andre og siste kvalifiseringskampen til Norgesmesterskapet lørdag ettermiddag.

Gard Ragnar Killingberg (nummer 2) og kaptein Brede Frøysa har fått en solid start på sesongen.


Kampinformasjon

🏆 2. kvalifiseringsrunde NM menn
🆚 NTNUI
📅 Lørdag 2. april 2022
⏰ Kl.13.00
🏟 Koteng Arena (Lade)
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttTeknikere på banen?

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitets idrettsforening sitt herrelag i fotball er en gjeng som i all hovedsak består av elever på skolen. Alt fra kjemikere til...alt annet.

NTNUI, tidligere NTHI, hadde lenge vært på nivå fire i norsk fotball, men de fikk det tøft i fjorårets korte høstsesong i Norsk Tipping-ligaen. Med kun to seiere på 13 kamper, rykket de klart ned til 4. divisjon.

Se sluttabellen i fjorårets 3. divisjon

Dog er flere spillere beholdt etter nedrykket, og de startet årets sesong med en imponerende 6-4-seier etter ekstraomganger over Sverresborg i første kvalifiseringsrunde.

Selv om de går under kallenavnet "de gule" - på grunn av de gule sokkene - håper Tiller å se forskjell på skjortefargen grønn og den mer velkjente blå, ettersom det er meldt mye snø gjennom hele helga.

Vi håper de tar med traktor fra Gløshaugen.


Frøysa fortsetter å score

De blåkledde fra Tillerbyen kommer med stor selvtillit etter en knallsterk 8-1-seier over Charlottenlund i forrige NM-kvalifiseringsrunde.

Også denne kampen ble spilt på Koteng Arena, og det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Blant annet to mål hver fra Robin Hermanstad og kaptein Brede Frøysa sikret avansement. Nå er Tiller kun 90 minutter unna å havne i 1. runde som potensielt kan gi en ny eliteseriemotstander på TOBB Arena Sør.


Siste tre kamper:
✅ Tiller 4 - 3 Trygg/Lade
✅ Orkla 2 - 5 Tiller
✅ Charlottenlund 1 - 8 Tiller


Welo ikke tilgjengelig

Tillers beste menn har lagt tilbake to gode treningsuker før oppgjøret mot artium-gjengen. Etter storseieren over Charlottenlund, har de blåkledde endelig vendt tilbake til TOBB Arena Sør som så mange andre Tiller-lag.

Selv om lagets siste treningsøkt måtte flyttes til Havstein grunnet et nytt snøfall uten brøytemuligheter, meldes det tilbake om svært god stemning innad troppen og en stor iver etter å klare et nytt avansement.


Les også: Dette er A-stallen


Hovedtrener Marius Jacobsen må klare seg uten kvartetten Andreas Fossli, Jonathan Smerkerud Frønes, Jørgen Valleraunet og Even Kvalvær en stund til, samtidig som at Sindre Myrvold Welo er utilgjengelig til og med første seriekamp grunnet deltakelse for futsallandslaget.

Ellers har Lucas Kolstad og hospitant Joakim Harsvik Alstad plukket opp noen småskader på treningene. Begge vil bli testet tett opp mot avspark.


Kamptropp og lagoppstilling finnes på fotball.no en time før kampstart.


Forza Tiller!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.