Straffekonk 17. april

Postet av Marius L. Larsen den 25. Mar 2021

Tiller-mesterskapet i straffespark håper vi går av stabelen lørdag 17. april.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker sine spillere, trenere og forhåpentligvis publikum hjertelig velkomne til Tiller-mesterskapet i straffespark lørdag 17. april på TOBB Arena Sør.

I juni i fjor arrangerte et severdig mesterskap fordelt på to helger, noe som ble en braksuksess blant konkurranselystne Tiller-spillere.

I år håper vi dette kan bli en herlig kick-start på en vårsesong som vi tror starter om ikke altfor lenge. Årets utgave gjennomføres på samme dag, der de eldste har sin konkurranse først på dagen før de yngste tar over.

Lagledere og trenere får mer detaljert informasjon om opplegget etter påskeferien, men vi håper alle sammen begynner både å planlegge og ikke minst glede seg til en høydare.


Annet arrangement for de minste

I fjor hadde vi også planer om å arrangere en turnering eller lignende for de aller yngste, men dessverre rakk vi ikke å sette planene til verks før sommerferien. I august ble barnefotballen startet opp igjen, og tiden gikk av gårde.

I år foreligger det planer om et flott arrangement for våre yngste spillere, nemlig ferdighetsmerket. Dette er planlagt etter sesongslutt, altså rundt midten av juni.

Vi kommer tilbake til detaljer rundt dette i god tid før avspark.


Arrangement med forbehold

Men årets foreløpige straffesparkutgave er med forbehold. I skrivende stund har nye smittevernstiltak trådt i kraft, der den nye regelen for arrangementer utendørs er maksimalt 50 personer. De nye reglene gjelder til 12. april.

For å arrangere klubbmesterskapet i straffespark må det være tillatt med minst 100 personer. Dersom publikum skal være til stede må taket økes til 200 personer.

Vi gjennomførte med gode smittevernsregler i fjor, og vi har god kontroll på årets arrangement når det blir lov å arrangere.

Dersom det viser seg at reglene ikke blir lettet etter 12. april, blir straffesparkkonkurransen utsatt til litt senere - ikke avlyst.


Vi krysser fingrene for en gledelig påske og etter-påske, og vi gleder oss til å ta imot alle sammen til en festdag på TOBB Arena Sør!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.