TV-kamp på TOBB Arena

Postet av Marius L. Larsen den 9. Mai 2018

Søndag 27. mai kommer Discovery-teamet til TOBB Arena.

Fra en direktesendt cupkamp mellom Tiller og Rosenborg i 2012.


Tiller Idrettslag Fotball og Tillerbyen Fotballklubb er stolte av å kunne meddele at den sjette serierunden i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 mellom Tillerbyen og Melhus vises direkte på en av Discoverys kanaler som en del av deres grasrotsatsing.

Kampen spilles søndag 27. mai kl.15.00 på TOBB Arena, og kommentatorene vil være Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal, som er kjent fra blant annet kamper i Eliteserien.

Det er liten tvil om at oppgjøret er ikke tilfeldig valgt for anledningen. Som tidligere samarbeidsklubber, gikk Tillerbyen og Melhus hvert til sitt i 2015, og fra 2016 kom Tillerbyen nærmere hjem enn før etter å ha blitt enig om en samarbeidsavtale med Tiller IL Fotball.

På Tiller IL og Tillerbyens årsmøter tidligere i år ble det enstemmig vedtatt at Tillerbyen går tilbake til Tiller fra og med 2019-sesongen.

Søndag 27. mai vil inneholde et fullspekket program som arrangementkomitéen kommer tilbake til, men vi kan allerede røpe at det blir en høyinteressant straffesparkkonkurranse og spennende premier å vinne.


Vi gleder oss!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.