Seniors overblikk - del 1

Postet av Marius L. Larsen den 25. Apr 2018

NY SERIE: Vi gjennomgår våre seniorlags prestasjoner annenhver uke i vår nye serie på tillerfotball.no.

Denne gjengen kunne juble over seier i seriepremieren i 3. divisjon.


De blåkledde fra Tillerbyen er i vinden som aldri før, og til tross for ellers solid dekning på tillerfotball, gjennomgår vi lagenes prestasjoner i tilfelle hvis noe blir utelat gjennom en ellers lang fotballuke med mange kamper.

Annenhver uke vil vi se nærmere på de siste resultatene på seniorlagene, og i motsatt uke går vi gjennom juniorlagenes (G19 og J17, red. anm.) prestasjoner.

Denne gang ligger fokuset på våre seniorlag, inkludert samarbeidsklubben Tillerbyen, som fra 2019 går tilbake til Tiller Idrettslag.


Første tap for Gimse

For våre herrer i 6. divisjon har det vært en solid start på årets sesong på nivå sju. I år stiller blåtrøyene med to lag og det med bortimot 40 spillere, og det har vært mange scoringer fra flere personer.

For Tiller 1 i avdeling 5 var det seriestart i forrige uke, der de tok imot avdelingsfavoritt Freidig på TOBB Arena. Selv om Tiller hadde en sterk ledelse lenge, ble det spenning helt inn og til slutt en fortjent 5-4-seier.

Herrer-2 har så langt spilt to kamper i avdeling 7. Blåtrøyene startet med en fantastisk snuoperasjon hjemme mot Oppdal i åpningskampen, der vertene snudde 0-2 til 4-2 i løpet av andre omgang. Dessverre klarte de ikke å holde piffen oppe i bortemøtet med Gimse 2 på søndag, der de måtte se seg slått 4-3 i en spennende kamp, med blant annet en overraskende scoring av Andreas Lundhaug Larsen.


Serieåpnet med tre poeng

For våre kvinner har det allerede blitt en historisk sesongstart. Aldri før har Tiller vært over laveste nivå, og heller ikke har de stilt to 11er-lag i seriesammenheng - før nå i 2018.

Det var kvinner-2 som startet serien først, til tross for at de måtte utsette sin seriestart hjemme mot Brekken grunnet baneforhold. Lørdagens "nye" serieåpning i 4. divisjon mot Tolga-Vingelen/Os/Nansen på TOBB Arena gikk dessverre ikke helt som planlagt. Gjestene i gult og sort hadde de fleste sjansene, og de ga seg ikke før det sto 0-3 i målprotokollen.

Bedre gikk det derimot for kvinner-1 i 3. divisjon. Foran omtrent 100 tilskuere på TOBB Arena var det duket for en festdag mot Tynset i serieåpningen, der Tiller ikke sviktet og vant hele 3-0 etter scoringer fra Mia Bjerkan, Ina Sofie Rokne og Sandra Aardahl Gulstad.


Seier på Dalgård

Samtidig oppsummerer vi Tillerbyens prestasjoner den siste tiden, ettersom klubben vil fra 2019 gå tilbake til Tiller IL slik det var t.o.m. 2013-sesongen.

A-laget startet noe skuffende i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 (3. divisjon). I åpningskampen mot Levanger 2 på TOBB Arena møtte det opp over 100 tilskuere, men de fikk se et tafatt Tillerbyen-lag i andre omgang som førte til at kampen ble tapt 3-0.

I serierunde to borte mot opprykksfavoritten Byåsen TF ble det derimot andre boller, med blant annet Tiller-guttene Kristoffer Pires Ferreira, Sindre Olufsen og Niklas Lyngvær Iversen på banen. Tillerbyen kontrollerte det meste på Dalgård, og de vant fortjent 1-0 etter et selvmål rett før pause.

Samtidig har deres andrelag spilt to kamper i 6. divisjon avdeling 4. De startet den nye sesongen med et 2-1-tap for Nationalkameratene før Sjetne ble beseiret 3-1.


Resultater den siste uken:
Søn 15. april 6. div menn Tiller 2 4 - 2 Oppdal
Man 16. april 3. div menn Tillerbyen 0 - 3 Levanger 2
Man 16. april 6. div menn National 2 - 1 Tillerbyen 2
Tors 19. april 6. div menn Tiller 5 - 4 Freidig
Lør 21. april 4. div kvinner Tiller 2 0 - 3 Tolga-Vingelen
Lør 21. april 3. div menn Byåsen TF 0 - 1 Tillerbyen
Søn 22. april 3. div kvinner Tiller 3 - 0 Tynset
Søn 22. april 6. div menn Tillerbyen 2 3 - 1 Sjetne 
Søn 22. april 6. div menn Gimse 2 4 - 3 Tiller 2


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.