Fire seiere - Tiller på topp

Postet av Marius L. Larsen den 13. Sep 2017

Onsdagens fire Tiller-kamper endte med fire herlige seiere, og to av lagene topper nå hver sin tabell.


J17-1 leder nå 0. divisjon før de spiller toppkamp neste uke. Bildet er tatt etter en tidligere kamp. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter å kjøre på også i den andre delen av høstsesongen, og før det begynner virkelig å spisse seg til, har mange av våre lag skaffet seg gode utgangspunkt for en heidundrende avslutning på høsten.

Onsdag inneholdt fire viktige og ikke minst spennende kamper, men i sedvanlig Tiller-stil, gjorde våre spillere alt i sin makt for at det ikke ble så altfor jevnt allikevel.

Samtlige fire oppgjør startet samtldig kl.20.00, og to av dem gikk på hver sin halvdel på TOBB Arena.

G15 opplevde høstens første seier, og det en sliteseier, da de vant 4-3 over Stjørna i forrige uke, og mot Flatås 2 ga blåtrøyene seg ikke før det sto hele 8-1 i målprotokollen. Med to strake jubelkvelder og en forbedret målforskjell, rykker gutta stadig nærmere toppen av tabellen. I skrivende stund ligger de på en respektabel 5. plass på tabellen, kun tre poeng bak serieleder Vestbyen.

G13-1 har virkelig fått dreisen på sakene etter åpningstapet for Trygg/Lade, da de hadde vunnet tre strake kamper før oppgjøret mot Astor onsdag kveld. Blåtrøyene så kun muligheter og var offensive i tankegangen hele kampen gjennom, og dette førte til at det ble en sterk 7-3-seier (resultat ikke oppdatert natt til torsdag, red. anm.). Målene ble scoret av Marius Sivertsen Broholm (2), Marius Jensen (2), Lucas Kolstad, Aksel Søfting Bang og Petter Selvaag Solbakken.

Nå leder G13-1 sin avdeling etter fem serierunder.


Leder 0. divisjon for første gang

På bortebane var det også to herlige oppgjør man kunne være vitne til.

Kveldens nordligste oppgjør var på Nissekollen kunstgras, der G14-1 gjestet Nardo i det som skulle bli en tett og jevn kamp, men Tiller, kun med 14-åringer på laget for anledningen, hadde andre planer.

Med et soleklart større ballinnehav enn motstanderen, skapte også Tiller mange målsjanser, og dette ledet til fem flotte scoringer. Steffen Bach Voigt (2), Tobias Stavø Gunhildsøien, Erwan Herve Barzic og Jonas Fossen Thanem sørget for at Tiller vant svært fortjent 5-2, og har nå kontakt med topplagene i avdelingen.


Onsdagens fjerde kamp var på Tynset, der J17-1 skulle kjempe om tre nye poeng i 0. divisjon. Blåtrøyene reiste med en solid kamptropp til tross for at flere spillere var opptatt med skoletur, og et solid samarbeid mellom årskullene '00-'03 skulle betale for seg i form av en flott og fortjent seier.

Tynset scorte først, men mål fra Louisa Stuedahl, Synne Bye-Andersen, Kaisa Øien Aune og Sara Bye-Andersen førte til at Tiller vant 4-1.

Dermed klatret J17-1 rett til topps på tabellen, ett poeng foran Utleira som de møter til et realt toppoppgjør førstkommende tirsdag på TOBB Arena.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.