Bronse i nasjonal turnering

Postet av Marius L. Larsen den 25. Sep 2016

VIND KUNSTGRESS / VARDAL IDRETTSPARK (GJØVIK): J14 vant en svært imponerende bronsemedalje i Adidas Cup søndag ettermiddag.

Gjengen som slo Stabæk og vant bronse. Foto: Geir Arne Kristiansen.

De blåkledde fra Tillerbyen tok denne helga turen til Gjøvik for finalespillet i Adidas Cup, en turnering på landsbasis som regnes som et uoffiselt Norgesmesterskap i J14-klassen.

Etter en strålende 4-1-seier over Skedsmo i kvartfinalen på Tynset (lagene møttes på halvveien, red.anm.), var sterke Haugar fra Haugesund motstander i lørdagens semifinale.

På Vind Kunstgress skulle det bli tøft for de unge Tiller-spillerne, til tross for mye ballinnehav og store målsjanser.

I en jevn første omgang som sto 0-0 halvveis, misset Tiller på sjanser som Haugar omsatte i nettkjenninger.

Tiller tapte 2-0, men nå skulle det revansjeres i bronsefinalen mot Stabæk.

Sjokkerte Stabæk fra første minutt

Et soleklart offensivt Tiller-lag entret kunstgressbanen på Vardal Idrettspark søndag formiddag, og blåtrøyene gikk rett i angrep mot Stabæk.

Tiller ledet 2-0 til pause etter skåringer av Vilde Winge Kristiansen og Thale Hinsverk, og det skulle bli en jevnere andre omgang.

Motstanderne fra Bærum hadde sine muligheter, men et solid Tiller-forsvar holdt unna og samtidig økte sørtrønderne ledelsen til 3-0 ved Andrea Sivertsen Broholm.

Tiller vant dermed bronsefinalen 3-0 over Stabæk i Adidas Cup, og kan dermed krone seg med en svært imponerende pallplassering i denne nasjonale turneringen.