Seier ga klatring på tabellen

Postet av Marius L. Larsen den 11. Jun 2016

EBERG KUNSTGRESS (EBERG): J15s førstelag trengte tre poeng, og fikk det i møtet med Freidig lørdag ettermiddag.

Trener Tor Ove Kvingedal er i ferd med å styre J15 til en høstsesong på øverste nivå. Bildet er fra forrige serierunde. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen har opplevd et tøft møte med årets 1. divisjon. Det har før denne kampen blitt kun to poeng på sju kamper, men så skulle det endelig løsne i den åttende serierunden.

Gunvor Viggen Kroken sendte Tiller foran tidlig i kampen, men hjemmelaget utlignet ikke lenge etterpå.

Heldigvis hadde Tiller fått Freidig på Kroken (!), der sistnevnte sendte Tiller på ny i føringen med sin 2-1-scoring før pause.

I andre omgang utlignet Freidig til 2-2, men det var blåtrøyene som skulle ha det siste ordet denne dagen.

Tiril Olsen var iskald da hun plasserte ballen enkelt i nettmaskene til 3-2 i favør bortelaget, og til tross for noen nervepirrende sluttminutter, var det Tiller som kunne juble over vårsesongens første trepoenger.

Denne seieren betyr at Tiller passerte Støren på tabellen, og det er i skrivende stund fire poeng ned til nedrykksplasserte Nidelv som har en kamp til gode. Disse to lagene møtes søndag, og Tillers overlevelsesplaner kan dermed spikres enten den dagen, eller i siste serierunde neste søndag da Støren kommer på TOBB Arena.