Tiller 1 - 7 Orkla 2

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jun 2016

TOBB ARENA (TILLER): Det startet så lovende for vårt herrelag, men brente 100 %-sjanser og svakt forsvarsspill utgjorde en tung søndagskveld.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en pangstart på det solrike oppgjøret da Elias Skjeftes sleivskudd havnet på bakre stolpe til Stian Mathisen Myrbekk som skled inn 1-0 for hjemmelaget.

Etter noe fram og tilbake, utlignet Orkla 2 til 1-1 etter 17 minutter på et gjennombrudd som endte med en angrepsspiller alene med Tiller-keeper Even Bjølgerud Bergheim.

Ikke lang tid etterpå fikk Krister Malmo to store sjanser alene med keeper, men begge forsøkene ble godt reddet av Orkla 2s sisteskanse.

Etter 35 minutter gikk de hvitkledde gjestene opp i en 2-1-ledelse på en heading i feltet, mens Tiller fortsatte sjansesløseriet med Skjeftes miss alene med keeper, Kevin Karlsens heading like over mål på hjørnespark og Myrbekks innlegg som traff stolpen og ut.

I andre omgang fikk ikke Tiller til det store. Orkla var det giftigste laget, og de var også effektive på sine målsjanser og overganger.

Ytterligere fem scoringer med jevne mellomrom sørget for at Tiller tapte til slutt 7-1.

Neste 4. divisjonskamp er borte mot Frøya søndag 12. juni.