Søndagens solide seiere

Postet av Marius L. Larsen den 1. Mai 2016

De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon flere steder på søndag, og det var noen solide prestasjoner for våre lag.

Andrea Holm Aune (t.v.) jubler sammen med Gunvor Viggen Kroken, en av to J17-debutanter. Foto: Marius L. Larsen.

Søndagen startet med et realt cupoppgjør i OBOS Cup J17, der Tiller tok imot Åfjord i gruppespillet på TOBB Arena.

Hjemmelaget fikk en drømmestart med scoringer fra Andrea Holm Aune og Ina Sofie Rokne, men de klarte ikke å punktere kampen før pause.

I stedet reduserte Åfjord på sin første store målsjanse rett før pause, men Tiller hadde andre planer i andre omgang.

Hjemmelaget malte på og ga seg ikke før det sto hele 8-1 i målprotokollen. Dermed skal det mye til for at Tiller ikke avanserer til utslagsrundene etter sommerferien til tross for at det er én kamp igjen å spille (mot Sverresborg).

PS! '01-spillerne Gunvor Viggen Kroken og Aurora Harsvik Alstad fikk sin J17-debut i denne kampen! Vi gratulerer!

G13 i scoringshumør

G16s førstelag tok turen ut til Kyrksæterøra for å møte KIL/Hemne på ettermiddagen, men der fikk blåtrøyene kjørt seg i første omgang og lå under 3-0 til pause.

I andre omgang var det et helt annet Tiller-lag på banen. Tobias Aavik satte inn Fredrik Meland Johnsens retur i mål etter 60 minutter, og ikke mange sekunder senere reduserte samme mann på et hjørnespark fra nettopp Meland Johnsen til 2-3.

Tiller hadde flere sjanser i sluttminuttene, men måtte se seg slått 3-2 til slutt.

På Flatåsen var Tillers tredjelag i G14-klassen i aksjon, men i en tett og jevn duell med Flatås 3 måtte blåtrøyene se seg slått 1-0.

Bedre gikk det i G13-klassen. Tiller 3 møtte Heimdal 2 til et heftig lokaloppgjør på TOBB Arena, der Tiller gikk seirende ut av en scoringsbonanza av en kamp; 12-6 i favør hjemmelaget.

Seier på Hallset

På kvelden var det duket for et senioroppgjør på Hallset kunstgress, der Tiller 2 gjestet Nationalkameratene i 6. divisjon avdeling 4.

Tiller 2 fikk en verst tenkelig start på oppgjøret, da rødtrøyene tok ledelsen før fem minutter var spilt på et hardt langskudd via en Tiller-spiller og keeper Marius Larsen. Ikke mange minutter etterpå ble ledelsen doblet på et innlegg som snek seg i mål fra kloss hold.

Tiller 2 hadde ikke mye å komme med, men de tok godt vare på sjansene sine. En svært livlig angrepsduo i Stian Fossen Thanem og Kristoffer Østmo førte til at det sto 2-2 til pause, da begge fikset ett mål hver etter gode kombinasjoer på høyresiden.

Thanem sendte Tiller 2 i føringen etter en time, mens Sindre Brå Hendens styring fra to meter sørget for at Tiller 2 ledet komfortabelt 4-2 etter 70 minutter.

Selv om hjemmelaget reduserte til 4-3 ti minutter før full tid, kom de aldri nærmere, og Tiller 2 vant dermed sin andre kamp på rad.