Før kampen: Vuku - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 10. Okt 2015

A-laget tar turen til Vuku i Verdal kommune i sin siste bortekamp for sesongen søndag ettermiddag.

Våre beste menn tar den drøyt 90 minutter lange kjøreturen til Vuku på søndag. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.
Vuku IL - Tiller IL
19. serierunde 4. divisjon avdeling 1
Søndag 11. oktober 2015 kl.14.00
Elman Stadion (Vuku)

En svært tøff oppgave venter Tillerbyens beste mannskap denne søndagen, men alle kamper i 4. divisjon lever sitt eget liv.

Vuku står med fem strake seiere denne høsten, og har dermed mer eller mindre sikret seg tredjeplassen i avdelingen.

I motsatt møte på daværende Tonstad kunstgress i juni tok Tiller ledelsen i det 88. minutt ved Kristoffer Pires, men Vuku utlignet fire minutter på overtid slik at sluttresultatet ble 1-1.

Fire kamper uten tap

Tiller tar turen til Vuku med en god porsjon selvtillit i bagasjen etter en svært god periode de siste ukene.

De blåkledde fra Tillerbyen står med fire strake kamper uten tap, og har kun ett tap på de siste 11 kampene.

Dette har ført til at Tiller innehar femteplassen for øyeblikket, og laget har fremdeles en teoretisk mulighet til å klatre til plassen over.

Fortsatt er målet å klare en høyest mulig plassering som kan gi en kvalifisering til neste års NM.

Pires, Knutsens og Rostille tilbake

Tiller kommer til Nord-Trøndelag med flesteparten av spillerne som var med i kamptroppen i 2-1-seieren over Vanvik på TOBB Arena.

Ute av tropp er Tormod Østerås, Martin Vårhus Thrana (begge bortreist) og kaptein Alexander Sotberg (karantene), mens inn kommer Kristoffer Pires, Stian og Lasse Knutsen og Ruben Rostille.

I tillegg får de talentfulle G16-spillerne Sindre Olufsen, Fredrik Meland Johnsen og Sander Schjefstad fornyet tillit.