G13: Tiller 1 - 4 Sjetne

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): G13s førstelag kom til kort i lokalderbyet mot Sjetne torsdag kveld.

Thomas Mikalsen scorte målet for Tiller. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start på nabooppgjøret, da burgundertrøyene satte inn 0-1 allerede før tre minutter var spilt.

Sjetne var virkelig på hugget i åpningsminuttene, og Tiller kunne takke sin solide keeper Adrian Andersen Solem for at det ikke ble flere baklengsmål i starten.

Tillers første store sjanse kom etter 28 minutter, da Sindre Fjærli fant kaptein Thomas Mikalsen på kloss hold som skjøt ballen via keeper og i stolpen.

Fjærli var virkelig på hugget, og traff like utenfor på et skudd fra åtte meter få minutter senere.

Rett før pausesignalet fikk Tiller en trippelsjanse, mens Sjetnes sisteskanse vartet opp med imponerende tre redninger på rappen!

Kapteinen utlignet, men Sjetne svarte

Hjemmelaget fikk derimot en pangåpning på andre omgang. Det hadde kke gått mer enn to minutter fra avspark til at Mikalsen utlignet til 1-1, og Tiller var gode i de kommende minuttene, men slet med å finne nettmaskene.

I stedet var Sjetne farligere foran mål, og tok igjen ledelsen både 1-2 og 1-3 med få minutters mellomrom.

Fem minutter før slutt ble kampen punktert med gjestenes 1-4-scoring, og Tiller måtte dermed se seg slått i naboduellen, til tross for godt angrepsspill spesielt i andre omgang.

G13: Tiller IL 1 (0) - (1) 4 Sjetne IL