Arkiv: G14: Byåsen 2 - 5 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 28. Apr 2015

(arkiv) BYÅSEN ARENA (DALGÅRD): G14s førstelag viste solide ferdigheter i en god andre omgang som sikret tre nye poeng tirsdag kveld.

G14 jubler over tre nye poeng. Begge foto: Marius L. Larsen.

Tiller gjestet Byåsen vel vitende om at det skulle bli en tøff kamp, og vertene var det førende laget det første kvarteret med et par store muligheter.

Da var det heller ikke ufortjent at rødtrøyene tok ledelsen etter 24 minutter, men så våknet de blåkledde fra Tillerbyen.

Roy Sneisen utlignet med et smart skudd fra 12 meter seks minutter senere, og ikke lenge etterpå sendte Andreas Fredagsvik Tran Tiller i ledelsen.

Sneisen med hattrick

Tiller fortsatte med flere målsjanser i starten av andre omgang, og etter 45 minutter misset Sneisen en stor mulighet alene med keeper.

Fem minutter senere utlignet Byåsen til 2-2 på et velplassert skudd i lengste hjørne fra 16 meter, men Tiller hadde flere ess i ermet.

Jonathan Koteng Frønes' skuddforsøk alene med keeper som snek seg like utenfor var bare en forsmak på det som skulle komme.

Etter 63 minutter sendte William Gjelsvik Tiller gjestene tilbake i ledelsen, før Sneisen scoret to mål på fire minutter - først et hardt skudd fra 18 meter og deretter fra skrått hold, slik at sluttresultatet ble 2-5 favør Tiller.

G14: Byåsen IL 2 (1) - (2) Tiller IL