Snart futsalåpning

Postet av Marius L. Larsen den 30. Okt 2014

Mange av lagene fortsetter å trene etter endt utesesong, og Tiller Futsal starter årets sesong i KVT-hallen.


Frode Bergmanns (t.v.) futsalmannskap gjør seg klare til en heidundrende innendørssesong på toppnivå. Foto: Norges Fotballforbund (2012-13).


De blåkledde fra Tillerbyens fotballag er alle ferdige med høstsesongen i seriesystemet, men fremdeles er det få lag som har tatt ferie.

Både Tonstad kunstgress og City Syd-banen blir flittig brukt også på kalde høstdager, mens flere av lagene også har trukket seg innendørs i blant annet KVT-hallen.

Forrige helg var to av våre lag i aksjon i Heimdal Indoor i splitter nye Heimdalshallen, der det ble blå seier både i J13- og G14-klassen.

De neste tre helgene vil turneringen fortsette, også med flere Tiller-lag i aksjon. Det er dermed bare å ta turen til hallen som ligger vegg i vegg med Heimdal kunstgress!


Futsalstart 7. november

I skrivende stund har A-laget en velfortjent sesongferie før de begynner oppkjøringen til en ny, spennende sesong medio november.

Våre beste menn rykket som kjent opp til 4. divisjon - to strake opprykk - og ble kretsmester forrige helg etter en stor 4-1-seier over Tydal i finalen.

Tiller IL har også et futsallag i Eliteserien som spiller sine første runder i KVT-hallen helga 7. - 9. november, og da håper vi befolkningen kjenner sin besøkelsestid.

Tiller Futsal starter mot Nordpolen fredag 7. november kl.19.00, før oppgjør mot Grorud og Nidaros venter de to neste dagene.


Vi ønsker våre lag i alle slags turneringer lykke til i høst/vinter!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

KAMPINFO

Tiller - Nordpolen
5 - 6
2. serierunde
7. november. 19:00
KVT Hallen

Tabell

Lag Kamp Po
Grorud IL - 1 18 37
Tiller Futsal 18 35
Vegakameratene 18 32
Sandefjord 18 30
Sjarmtrollan 18 28
Nidaros 18 25
Nordpolen 18 24
KFUM-Kam. Oslo Futsal 18 24
Kongsvinger Futsal 18 13
Flamuri Futsal 18 6

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori