For ei helg!

Postet av Marius L. Larsen den 26. Sep 2022

Huh. Svært mange Tiller-kamper endte med suksess denne helga. Dette er vår oppsummering.

Denne gjengen har alt i sine hender med tanke på kretsmesterskapet i J17-klassen etter seier over Steinkjer søndag ettermiddag.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde knapt rukket å lage fredagstacoen før det første resultatet tikket inn. G13-2 var det eneste laget i konkurranseklassene i aksjon, og det ble en enorm målfest. I duellen med Leksvik vant Tiller hele 17-1 etter blant annet tre mål fra Oliver Olden Myhre.

Les kampfakta her

På lørdag var det J14 som startet med sluttspillet i OBOS-cup, men i oppgjøret mot Charlottenlund måtte de se seg beseiret 0-6.

Senere på lørdagen var kvinner A dyktige ved å holde Molde til 0-0 på TOBB Arena Sør. Et realt bombardement de første 20 minuttene førte imidlertid til ingen nettsus, og en nervepirrende andre omgang gjorde at lagene måtte ta til takke med ett poeng hver.

Les vår kamprapport her

Lørdagen ble avsluttet i Bodø, der herrer A gjestet Innstranda. Det var en kaotisk innledning med spørsmål om Twitter og streaming, men vi fikk til det aller meste - med litt hjelp.

Kampen endte til slutt 2-2 etter at Alexander Gløsen hamret inn utligningen tre minutter før full tid.

Leder 0. divisjon

Søndagen startet med at G13-3 tok imot Orkanger på TOBB Arena Sør. Det sto 2-2 til pause, men Tiller dro ifra i andre omgang og vant til slutt 7-3 etter blant annet to scoringer fra Einar Johannes Vatnan.

Deretter var G14-1 i aksjon mot Astor på samme bane. Tiller leverte en strålende første omgang og ledet hele 5-1 til pause. De blåkledde vant til slutt 7-2 over motstanderen i burgunder og blått etter blant annet et hattrick av Oliver Leiseth Green.

Dagens siste hjemmekamp var herrer-2 mot Ørland i en real toppduell på TOBB Arena Sør. Tiller slet med å få hull på byllen, og rett før pause ble det jubel da Martin Engvik sendte hjemmelaget i føringen.

Et hattrick fra Engvik og mål fra Benjamin Romero og Mathias Vinjevoll sørget for en sterk 5-2-seier. Nå er laget oppe og nikker på en kvalifiseringsplass om opprykk til 4. divisjon.

Dagens siste kamp var J17-1 borte mot Steinkjer på Guldbergaunet stadion. Gjestene tok oppskriftsmessig ledelsen etter et kvarter da Cornelia Nordtug Knudsens hjørnespark ble stanget i mål av Malin Strømsnes Kvingedal.

Tiller styrte det meste av banespillet, men 2-0-scoringen kom ikke før det var ti minutter igjen. Emma Kalvøy Bye kom alene med keeper, rundet sisteskansen og satte inn 2-0 på fortjent vis.

Hjemmelaget reduserte på et hjørnespark rett etterpå, men Tiller holdt unna og vant 2-1. Det betyr at blåtrøyene leder 0. divisjon med kun tre kamper igjen å spille.