BK-dobbel (!) i 11-0-seier

Postet av Marius L. Larsen den 30. Aug 2022

Alle gode ting var tre på denne tirsdagskvelden. Her er vår oppsummering.

Vilde Bjørgård Kristiansen (nr tre f.v.) scoret to mål i samme kamp.

De blåkledde fra Tillerbyen spilte tre oppgjør på forskjellige baner denne tirsdagskvelden, der J13-2 startet kvelden på Solbakken i bortemøtet med Charlottenlund. Tiller fikk en perfekt start ved scoring av Amanda Thien-Man Nguyen etter bare to minutter, men hjemmelaget snudde kampen før pause.

Tiller klarte ikke å svare i andre omgang til tross for store målsjanser, så de måtte se seg beseiret 2-1.

Les kampfakta her

På TOBB Arena Sør til samme tid tok G13-3 imot Oppdal, og det ble en spennende duell som varte helt inn. Begge lag hadde sine muligheter til å ta ledelsen, men det var gjestene fra fjellbygda som scoret vinnermålet sju minutter før full tid.

Fire fra Teigen

Kampkvelden fortsatte på eget kunstgress utover kvelden, da kvinner-2 tok imot Vuku til dyst i 3. divisjon. Her fikk Tiller umiddelbar uttelling da Isabel Teigen hamret inn 1-0 etter bare to minutter, og det gikk bare en vei derfra.

Teigen doblet ledelsen på straffespark før Emma Kalvøy Bye la på til 3-0 alene med keeper. Teigen fikk sitt fortjente hattrick ikke lang tid etterpå, og til pause sto det hele 7-0 etter nye scoringer fra Kaja Sofie Johansen, Ida Sofie Bye-Andersen og Kalvøy Bye.

Andre omgang fikk en treg start, men når det løsnet, så løsnet det til gangs. Teigen satte inn sitt fjerde og Tillers åttende for dagen på nok et langskudd, og publikum satte kaffen i halsen da Vilde Bjørgård Kristiansen scoret to raske mål alene med keeper på iskaldt og lekkert vis.

Hege Snåsøy Hovdahls strålende markkryperscoring i lengste hjørne fra 22 meter ble kampens siste nettkjenning - og dermed en sterk 11-0-seier.

Det unge og lovende laget er nå kun ett poeng bak serielederen på tabellen.