G19: Astor 2 2 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 8. Okt 2014

ASTOR KUNSTGRESS (HAVSTAD): Juniorlaget misset en glimrende mulighet til å kapre førsteplassen i avdelingen etter å ha tapt sin siste seriekamp for sesongen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk kjørt seg i åpningsminuttene mot et godt Astor-lag, men skapte også gode muligheter selv. Både Steffen Sandberg og Rune Evjen hadde store sjanser alene med keeper, men var ikke heldige nok i skuddøyeblikket.

Andre omgang startet på verst tenkelig vis da gjestene ikke fikk klarert ballen fra 16-meteren, Astor takket og bukket og satte inn 1-0 før to minutter var spilt.

Deretter fikk Tiller flere skuddmuligheter, men Elias' smarte skudd smalt i stolpen og Christian Ovesens distanseforsøk endte i nettveggen.

Hjemmelaget doblet ledelsen etter rot i bakre rekker etter 66 minutter, men Preben Holm Aune tente håpet om poeng med sin krigende 2-1-scoring elleve minutter før slutt.

Dessverre for Tiller, klarte de aldri å finne den nødvendige utligningen, noe som førte til at det ble 2-1-tap i siste høstkamp.

Se tabellen i 3. divisjon avdeling 3 høst her!

G19: Astor FK 2 (0) - (0) 1 Tiller IL