Sjøvold til Bodø/Glimt

Postet av Marius L. Larsen den 7. Jan 2022

Herrer A-kapteinen signerer for Norges beste lag.

Sjøvold i aksjon mot Kristiansund i cupen i fjor sommer.


Tiller Idrettslag Fotball kan i dag både stolt og ydmyk bekrefte at Tiller-kaptein Fredrik Sjøvold (18) har signert for Bodø/Glimt.

Etter to år i den blå bydelen, vender nå Fredrik nordover til de norske mesterne og går rett inn i A-stallen til Kjetil Knutsen og bodøværingene.

Sjetnmarkingen Sjøvold kom til Tiller fra Rosenborgs ungdomsgruppe i forkant av 2020-sesongen, og da endelig våre beste menn fikk prøve seg i kamp igjen, ble Fredrik gjort til en historisk ung kaptein og dominerte midtbanen i Norsk Tipping-ligaen.

- Dette er selvfølgelig en stor dag for Tiller. Vi vet at det var bare spørsmål om tid for at Fredrik skulle gå til et høyere nivå, og vi føler han har valgt riktig klubb for sin videre utvikling, forteller styreleder Torkel Wahl-Olsen.

- Vi har blitt veldig glad i ham både som person og spiller, og vi er stolt over å ha fått muligheten til å utvikle han videre til den spilleren han er i dag. Dette håper jeg gir en enorm energi til resten av våre unge gutter og jenter, sier styrelederen videre før han meddeler følgende:

- Det har vært mye å ta tak i etter sesongslutt for vår del, men brikkene begynner å falle på plass nå. Vi håper å komme med noen herrer A-lagsnyheter om ikke så altfor lenge.


Vi takker Fredrik for to flotte år i Tiller, og vi ønsker ham all mulig suksess i fremtiden!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori