Rimol (48) senket Bratsberg

Postet av Marius L. Larsen den 8. Sep 2021

De gamle er eldst. Det var det klokkeklare beviset på Solbakken kunstgress onsdag kveld.

Brage Rimol på Tiller-mesterskapet i straffespark i april. Han er overalt, rett og slett.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en blandet onsdagskveld på forskjellige baner rundt omkring i Trøndelag.

På Verdal gjestet G16-1 bygdalaget, men det ble ingen hyggelig affære for byguttene fra sørsida av Trondheim. Verdal ledet 3-0 før Tiller reduserte, men hjemmelaget vant til slutt 4-1 i 0. divisjonskampen.

Det var også en 0. divisjonskamp på Melhus, der G19-1 tok turen langs E6 for å kjempe om tre poeng. Dessverre ble det ingen poeng med tilbake til storbyen, da Tiller tapte knepent 1-0.

Den siste aldersbestemte kampen mellom G19-2 og Utleira 2 endte med en herlig 2-1-seier. Ingen målscorere er notert når dette skrives sent onsdag kveld.


16 måneder med uvisshet

Men på Solbakken kunstgress nært Jonsvatnet ble det endelig blå suksess.

Der gjestet vårt herrer-3-lag Bratsberg på den svært korte og smale banen mellom bakkar og berg. Hjemmelaget fra nærområdet tok ledelsen tidlig, men så svarte Tiller med å snu kampen ved Christopher Sneisen og navnebror Pires Ferreira.

Bratsberg utlignet til 2-2, men Tiller ledet 3-2 til pause takket være Fredrik Olufsen - en typisk scoring som sønn av far sin (tror vi).

Men så skjedde det. Spydspiss, treningsfanatiker og selverklært førstevalg Brage Rimol fikset 4-2 på lekkert vis. 48-åringen har dermed scoret i samtlige seniorsesonger siden 1989.

Bratsberg reduserte på nytt, men Preben Holm Aune punkterte kampen med sin 5-3-scoring halvveis i omgangen.


Tiller 3 kunne dermed juble over årets første seier - og den første på to år (!).


Dette er også noen emosjonelle setninger fra mediaansvarlig om en flott gjeng som aldri ga opp. Torset-brødrene, Kristoffer Pires, Rimol selv, BT Clausen, Marius Garstad, Espen Aarvåg, Tom Erik Larsen og flere har overholdt de svært strenge og usedvanlig usolidariske reglene som resten av fotball-Norge har måttet følge frem til sommeren i år. De har trent med avstand og med knapt nok folk på feltet. Nå er de mange i stallen som vil ta fotballen tilbake og har heldigvis klart å få tilbake flere spillere fra den solide '00- og '01-årgangen som egentlig hadde lagt skoene på hylla.

Det er endelig lysere tider. Og det kan de takke seg selv for med måten de har klart å holdt det oppe på.

Tiller Idrettslag Fotball ønsker å takke herrer-3 for en eksemplarisk måte gjennom to svært tøffe år. Vi gratulerer med seieren og ønsker dem all mulig suksess i årets sesong!


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori