Tiller 2 9 - 0 Astor

Postet av Marius L. Larsen den 1. Sep 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Hattrick av evigunge Brage Rimol, to første seniormål fra Namo Zengana og stygg skade på Arne Julius Berdal var noe av handlingen i 9-0-seieren over Astor søndag kveld.

16-årige Namo Zengana scoret sine første mål på seniornivå i møtet med Astor. Alle foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

Hjemmelaget fikk en perfekt åpning på kampen. Før tre minutter var spilt ble Kristoffer Pires felt innenfor 16-meteren, og dommeren dømte straffespark. Brage Rimol var sikker som alltid, og sendte Tiller 2 i føringen.

Fire minutter senere doblet samme mann ledelsen, denne gang på et spektakulært brassespark fra ti meter, men derfra og ut omgangen slet hjemmelaget med å øke ledelsen og punktere kampen med sine skuddforsøk.

I motsatt ende hadde Tiller-forsvaret full kontroll på det som kom imot.

Berdal til legevakta

Etter 51 minutter headet Rimol inn sitt tredje mål for dagen, før Even Bergheim styrte inn 4-0 ikke lenge etterpå.

Men i stedet for at Tiller 2 herjet videre, satt de stumme tilbake da Arne Julius Berdal måtte hjelpes av banen etter en kollisjon som førte til at han falt og ødela håndleddet i venstre hånd. Etter ising og en særdeles god hjelp fra to av Astors spillere, ble han kjørt til legevakten av A-lagsspillerne Kim Horghagen og Fredrik Røstvold.

Berdal skal være i fin form, men resten av høstsesongen ryker mest sannsynlig for kantspilleren.

Sterke siste ti minutter

Hjemmelaget kom etter hvert til hektene igjen, og de siste ti minuttene skjedde det noe som det luktet svidd av!

Annenhvert minutt ble det scoringer for hjemmelaget, og dagens femte scoring startet med keeper Marius L. Larsen og ble avsluttet av Frederik Vrzic.

6-0 ble lekkert scoret av Eirik Johansen før Jonny Tran fikk plassert inn 7-0.

Kampens to siste scoringer ble scoret av 16-årige Namo Zengana, som først styrte inn 8-0 etter pasning av Even Bergheim, og deretter kranglet inn vertenes niende og siste fra fem meter.