Solid seier før påske

Postet av Marius L. Larsen den 26. Mar 2021

(J17 Charlottenlund 1 - 5 Tiller) KOTENG ARENA: J17 tok kommandoen fra start og så seg aldri tilbake i en meget god treningskamp fredag kveld.

13-årige Ida Sofie Bye-Andersen (t.h.) avsluttet målshowet med en kanonscoring ti minutter før full tid. Her gratuleres hun av jevnaldrende Bergros Gudmundsdottir.

Kort sammendrag

* Thea Arnegård Kulvik åpnet ballet med en suser
* To mål fra Isabel Teigen
* To 07ere med strålende scoringer
* Mye godt angrepsspill

De blåkledde fra Tillerbyen startet bokstavelig talt forrykende. Etter bare 20 sekunder kom målhissige Thea Arnegård Kulvik alene gjennom etter å ha mottatt en strålende pasning, men forsøket gikk til side for mål.

Men Charlottenlund var slettes ikke ufarlige, de heller. I løpet av to minutter fikk gråtrøyene to gode sjanser fra kloss hold, men begge forsøkene endte like utenfor lengste stolpe. Tiller var dermed advart, men de mange bakromspasningene ble plukket opp av en våken Ayla Latifi i Tiller-buret.

Etter noe stillingskrig midtveis i førsteomgang, smalt det i nettmaskene etter 31 minutter. Vilde Bjørgård Kristiansen la en perfekt pasning til Arnegård Kulvik, som bare hamret til i krysset fra 22 meter på lekkert vis - 1-0 til de blå.

To minutter senere ble det nok en jubel. Ingeborg Nyberg Hansen var arkitekten med sin dyrebare fot, da et godt slått hjørnespark traff pannebrasken til Isabel Teigen som stanget inn 2-0.

Men nå skjedde det mye. Charlottenlund reduserte til 1-2 på et skudd fra nært hold, men før pause sto det 3-1 i målprotokollen.

Og for et mål det var. 13-årige Michelle Alstad danset seg lekende lett gjennom fra sin venstrevingposisjon, dro seg strålende innover og banket ballen i korthjørnet som om det var på ren bestilling.

Bye-Andersen-suser og dobbelredning fra Flataunet-Jensen

Bra gikk til bedre etter sidebytte. Andreomgang var ikke mer enn ett minutt gammel da Tiller leverte nok et godt angrep. Arnegård Kulvik slo perfekt inn til Teigen som plasserte ballen iskaldt i nærmeste hjørne fra ti meter, og dermed var det 4-1.

Tempoet roet seg et lite hakk etter den tidlige scoringen, men det var blåtrøyene som trillet ballen mesteparten av tiden.

Ti minutter før full tid var det nok en perlescoring man var vitne til - og fra nok en 07er. Ida Sofie Bye-Andersen kranglet seg til ballen på parogtjue meter og ladet kanonen før ballen føyk rett i vinkelen til 5-1.

Helt på tampen prøvde Charlottenlund å redusere, men Tiller-keeper Marita Flataunet-Jensen vartet opp med en glimrende dobbelredning fra kloss hold.

PS! Tiller avsluttet kampen med tre spillere født i 07 på banen. Den siste var den uredde midtstopperen Bergros Gudmundsdottir, som også har imponert kraftig i sitt toukersopphold med J17.

Charlottenlund SK 1 - 5 Tiller IL
0-1 Thea Arnegård Kulvik 31'
0-2 Isabel Teigen 33'