J19: Strindheim/Byåsen KF 1 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Okt 2020

RUTA ARENA (LEANGEN): J19-1 er nå ett fattig poeng fra å bli kretsmester etter en solid andre omgang mot samarbeidslaget Strindheim/Byåsen KF torsdag kveld.

Tiller er nå ett poeng fra å bli kretsmester i en historisk sesong. Her jubler de over Lise Finsruds 2-1-scoring.


For kveldens hvitkledde spillere fra sørsida gikk rett i strupen på hjemmelaget. Etter bare fem minutter var det ingen som visste hva som traff dem, da Vilde Winge Kristiansen vant ballen høyt i banen og spilte til Hedda Stuedahl-Karlsen. Fra 25 meter hamret hun inn 1-0 for Tiller i bekmørket på vestre banehalvdel.

Resten av omgangen ble faktisk en kjølig affære for det gjestende laget. Det utgjorde en stillingskrig som ble jevnere da Strindheim/Byåsen utlignet til 1-1 på et godt skudd fra 16 meter før halvtimen var spilt.

Vertene var det førende laget før pause, det var det ingen tvil om. Tiller slet med å få til eget spill, og de kunne puste lettet ut da det som tilsynelatende ble en scoring endte med offside.

Det nærmeste Tiller kom en ny ledelse var Pia Skråmo Liens styring på corner, men hjemmelaget fikk til slutt klarert.


Finsrud og Bye-Andersen sørget for seier

Etter hvilen var det et helt annet Tiller-lag ute på kunstgresset, godt anført av angrepsduoen Louisa Stuedahl og Lise Finsrud. Andre omgang var knapt to minutter gammel da oppfyrte Finsrud bestemte seg for å lage galskap. Fra 25 meter testet hun skuddbeinet, som for øvrig bare blir bedre og bedre, og ballen fikk en perfekt bue over keeper og i mål til 2-1.

For denne omgangen tilhørte Tiller. Jovisst var det tøffe dueller og sjanser til begge lag, men hvittrøyene hadde det lille ekstra.

Nok en gang var Lien og Synne Bye-Andersen nære på en dobbelsjanse på et hjørnespark, en drøss av frispark havnet like utenfor stolpene og distanseskudd snertet tverrliggeren.

Men tre minutter på overtid falt avgjørelsen. Bye-Andersen, kapteinen, satte nok et skudd fra over 20 meter kontant i mål fra høyresiden av banen.


Dermed endte det med en knallsterk 3-1-seier for Tiller.

Neste oppgjør blir som en finale å regne med. Torsdag 5. november kl.19.30 kommer toppklubben Rosenborg på TOBB Arena Sør i siste sluttspillrunde.

Tar Tiller poeng, er de kretsmestere.


Se tabellen her


Kampfakta:

Strindheim IL/Byåsen KF 1 (1) - (1) 3 Tiller IL
0-1 Hedda Stuedahl-Karlsen 5'
1-1 28'
1-2 Lise Finsrud 47'
1-3 Synne Bye-Andersen 90+3'

2. runde BDO-sluttspill A J19 1. divisjon
Torsdag 29. oktober 2020 kl.20.00
Gult kort Tiller: Hedda Stuedahl-Karlsen (45')
Tilskuere Ruta Arena (Leangen): ca 50


Laget:

Kaisa Øien Aune
Vilde Lund - Suzanne Maduga - Synne Aunehaugen - Aiila Renander Bransfjell
Maria Alvestad Høvik - Marie Methi - Thale Hinsverk
Synne Bye-Andersen - Vilde Winge Kristiansen - Hedda Stuedahl-Karlsen

Innbyttere: Tuva Wessel Tvervåg, Hege Snåsøy Hovdahl, Bjørk Myhre, Pia Elise Skråmo Lien, Louisa Stuedahl, Lise Finsrud.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline