To av fire

Postet av Marius L. Larsen den 29. Sep 2020

Tiller fikk tøff motstand i flere kamper mandag kveld. Her er oppsummering av dagen.

Luna Rebecka Kyvik-Nærland (i midten) scoret hattrick mot Kattem. Her har hun ved siden av seg sine medmålscorere Mia Arnegård Kulvik (t.v.) og Alva Fjærli.

De blåkledde fra Tillerbyen startet det som skulle bli en spennende mandagskveld på Lade 4, der Flatås var hjemmelag i G13-klassen. Her har vi ikke annen informasjon enn av Tiller 3 vant 3-1 på Ladesletta, og de blå tok dermed sin andre seier for sesongen.

Se kampfakta her (PS! Ingen målscorerere notert pr tirsdag ettermiddag)

Knepent tap

På TOBB Arena Sør var det duket for to høyinteressante oppgjør i 13-årsklassen. På den ene siden spilte gutta mot Freidig, og der tok hjemmelaget ledelsen 1-0 etter ti minutter. Freidig utlignet rett før pause, men de blå tok tilbake kampen i andre omgang og gikk opp i ledelsen til 2-1.

Dessverre ble Freidig for sterke i sluttminuttene. Tiller klarte ikke å svare da gjestene fra Eberg fastsatte sluttresultatet til 2-4.

Se kampfakta her (PS! Ingen målscorere er notert pr tirsdag ettermiddag)

Hattrick av Kyvik-Nærland

På den andre siden på TOBB Arena Sør spilte jentene i samme aldersklasse mot Kattem i det som skulle bli et svært målrikt lokaloppgjør.

Kattem utlignet Luna Rebecka Kyvik-Nærlands ledelse etter få minutter, men så var det bare Tiller det handlet om den neste tiden.

Kyvik-Nærland sendte de blå tilbake i ledelsen med sin 2-1-scoring, og Ida Sofie Bye-Andersen økte ledelsen til 3-1 før 12-årige Mia Arnegård Kulvik fikset 4-1.

Målsniken Kyvik-Nærland la på til 5-1 med sitt hattrick for dagen før Alva Fjærli scoret Tillers sjette og siste. Kattem reduserte helt på tampen til 6-2.

Se kampfakta her

60 sekunder fortvilelse

Helt til slutt skulle G16-1 kjempe om tre nye poeng i et tøft bortemøte med Verdal. Det varierer om Tiller trives nord i Trøndelag, men det skulle ikke bli blå jubel i Lotto-bygda denne kvelden.

Tiller hang godt med og hadde flere gode muligheter i første omgang, men to mål på ett minutt halvveis i den andre sørget for at Verdal ledet 2-0.

Gjestene fra storbyen klarte aldri å respondere, og dermed måtte de se seg beseiret.