J17: Skaun 2 - 2 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 24. Sep 2020

MOAN KUNSTGRAS (BØRSA): J17-2 fikk tøff kamp av et svært godt Skaun-lag onsdag kveld, men de blå sikret et viktig poeng.

Thea Arnegård Kulvik (i midten) scoret begge målene da Tiller fikk med seg poeng fra Moan kunstgras.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en god start på det som var et realt toppoppgjør i avdelingen, og det så ut som om den store banen i Børsa passet byjentene bra.

Et godt innlegg fra Tuva Haukås Næss traff perfekt på pannebrasken til Hejar Kara, men sistnevnte klarte ikke helt å få stanget ballen mot mål.

Kort tid etterpå fikk Skaun en mulighet fra skrått hold, men Tiller-keeper Ayla Latifi hang godt med på notene og reddet forsøket.

I det 11. minutt ble det endelig blå jubel. Matilde Grove klarerte et hjørnespark fremover til Ida Nygård, som tok med seg ballen og serverte Thea Arnegård Kulvik med en strøken pasning gjennom forsvaret. Alene med keeper valgte den livlige spissen å runde sisteskansen før hun satte ballen rolig i mål til 1-0.

Dobbel Kulvik-dose

Men Skaun hadde mer på lager. To minutter senere sto det 1-1 i målprotokollen. Et knallhardt skudd fra 16 meter snek seg i nærmeste hjørne, men det skulle gå fra vondt til verre.

Ti minutter før pause var kampen snudd. Nok et flott mål fra hjemmelaget som traff godt på et skudd fra 18 meter i vinkelen, og dermed tok Tiller pause ved å ligge under 2-1.

Noen velvalgte ord og et innhogg av såkalte "matplater" i pausen skulle etter hvert gjøre susen i andre omgang.

Selv hadde Tiller nok av sjanser før sidebytte også. Kulvik var alene to ganger alene med keeper som målvakten gikk seirende ut av, og spesielt fortsatte kantspillerne Næss og Nygård å levere gode pasninger.

Men i det 53. minutt valgte Kulvik å gjøre alt selv. Fra 25 meter sendte hun avgårde en suser over keeper og rett i mål til 2-2.

Tiller fikk mer energi etter målet, og nå dominerte de banespillet. Spesielt var Kara og Ine Smemo solid på midten, og '06-spillerne Nygård, Julie Rektorli, Kornelia Hov og Malin Kvingedal jobbet intenst.

Dessverre ble det ikke flere scoringer. Sofie Graabaks frispark fra 35 meter som strøk kryssfestet helt på tampen var det siste som skjedde.

Alt i alt leverte J17-2 en god toppkamp mot Skaun, og det resulterte i 2-2 og ett poeng. Neste kamp er mot Astor lørdag 3. oktober kl.12.00.

PS! To minutter før full tid fikk kampen en vond slutt for Viktoria Vestavik, som tråkket kraftig over. Vi ønsker midtstopperen god bedring og rask tilbakekomst!