J17: Frøya 7er 2 - 12 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2020

FRØYA STORHALL (SISTRANDA): J17-2 fosser videre i 2. divisjon etter nok en storseier lørdag ettermiddag.

Leona Gutji Fjeldsø (i midten) og Hejar Kara spilte god fotball sammen med resten av Tiller denne lørdagen.


Dagens hvitkledde spillere hadde ingen problemer med reiseveien til Trøndelags idylliske øyer. Mellom bakkar og berg utmed havet prøvde Tiller ikke fiskelykken, men jakten på tre nye poeng.

Og til tross for nærmest stillegående vindforhold og en ellers solrik ettermiddag, var kampen inn i det største bygget siden de lokale vindmøllene.

Det var nemlig i Frøya Storhall det skjedde denne lørdagen - og heldigvis uten store demonstrasjoner. Kampen var ikke mange minutter gammel før Ine Smemo sendte Tiller i ledelsen etter et strålende angrepsspill, og kort tid etter avspark doblet Thea Arnegård Kulvik ledelsen, men så ble det i noen stille minutter.


Team Tesla på ferde

Tiller hadde et stort ballinnehav og kjørte over frøyværingene som ble løpende i mellom. Allikevel var det hjemmelaget som overraskende nok kom på to gode målsjanser, men Tiller-keeper Ayla Latifi reddet begge forsøkene.

I det 30. spilleminutt økte Tiller ledelsen til 3-0. Rikke Olufsen fant Ida Dahl Bjørkøy som serverte Kulvik på nærmest åpent mål på lekkert vis.

En real Team Tesla-scoring.

Under 60 sekunder senere var det en av banens yngste og halvt frøyværing Malin Strømsnes Kvingedal som meldte seg på. Fra sju meter fikk hun en vanskelig ball i knehøyde, men på magisk vis løftet hun ballen kontant i vinkelen til 4-0.


Leona x 3

Etter sidebytte var det derimot bare å finne frem notatblokka for å telle antall scoringer. Kulvik økte deretter ledelsen til 5-0 før et fortreffelig langskudd fra Hejar Kara traff nettmaskene.

Leona Gutji Fjeldsø ordnet 7-0 med et hardt og lavt skudd før Kara la på til 8-0 på straffespark. To raske mål fra multitalentet Kulvik, hennes fjerde og femte for dagen, gjorde at det sto 10-0 i målprotokollen.

Men Frøya var ikke helt øde allikevel. De reduserte til 1-10 på et godt plassert skudd i krysset alene med Latifi, og selv om Fjeldsø la på til 11-1, var hjemmelaget frempå igjen med nok en redusering på et hardt skudd i lengste hjørne.

Fjeldsø var allikevel i et målrikt humør og satte sin tredje nettkjenning for dagen - og Tillers tolvte - før dommeren blåste av for full tid.


Neste oppgjør for J17-2 er et tidlig toppoppgjør mot Utleira/Nardo lørdag 12. september kl.12.00 på TOBB Arena Sør.

Se tabellen her.


Kampfakta:

Frøya FK 2 (0) - (4) 12 Tiller IL-2
0-1 Ine Smemo 4'
0-2 Thea Arnegård Kulvik 6'
0-3 Thea Arnegård Kulvik 30'
0-4 Malin Strømsnes Kvingedal 31'
0-5 Thea Arnegård Kulvik 37'
0-6 Hejar Kara 41'
0-7 Leona Gutji Fjeldsø 43'
0-8 Hejar Kara (str.) 46'
0-9 Thea Arnegård Kulvik 47'
0-10 Thea Arnegård Kulvik 49'
1-10 55'
1-11 Leona Gutji Fjeldsø 63'
2-11 67'
2-12 Leona Gutji Fjeldsø 69'

3. serierunde BDO-serien J17 2. divisjon avdeling 3
Lørdag 5. september 2020 kl.14.00
Tilskuere Frøya Storhall (Sistranda): ca 70


Laget:

Ayla Elise Buzzi Latifi, Viktoria Vestavik, Arlinda Shala, Leona Gutji Fjeldsø, Hejar Kara, Ine Smemo, Thea Arnegård Kulvik, Matilde Høyem Grove, Rikke Sofie Olufsen, Ida Marie Dahl Bjørkøy, Malin Strømsnes Kvingedal.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori

Levert av IdrettenOnline