J17: Strindheim 3 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2020

RUTA ARENA (LEANGEN): J17-1 tapte etter å ha blitt brutalt straffet for egne feil.

Emilie Jørgensen Leer reduserte på straffespark, men det ble ikke poeng med hjem for Tiller.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk ingen god dag på jobben denne torsdagskvelden. Som naboene på travbanen, er det vanskelig å vite om det er hesten eller kusken som hadde en dårlig dag.

Men faktumet var at etter fem minutter sto det 1-0 i målprotokollen. Tiller mistet ballen i egne rekker og gjestenes høye press gjorde at de vant ballen og scoret på åpent mål.

Ni minutter senere skjer noe lignende igjen. Tiller klarte ikke å få ballen oppover på banen, Strindheim brøt og stormet alene mot Tiller-keeper Emilie Leirvik. Der satte de ballen til side for sisteskansen og doblet ledelsen.

Redusering - og nytt baklengsmål

Men så våknet Tiller. Kort tid etterpå kom det sjanser på løpende bånd etter strålende angrepsspill, slik vi er vant til å se dem. Først var Isabel Teigens gode frispark svært nære å bli stusset i mål fra kloss hold, og deretter kom Karine Ornæs Midjo fra skrått hold mot keeper, men forsøkene gikk via en motstander.

I det 29. minutt ble det endelig Tiller-jubel. Sandra Vilvang Halseth ble hardt taklet rett innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Der var Emilie Jørgensen Leer kontant og sørget for en fin redusering til 1-2.

Men det gikk ikke mange minutter igjen før Strindheim scoret på nok en gavepakke. Et tilbakespill til keeper endte til slutt i mange dueller rundt 16-meteren, der til slutt en blåkledd spiller snappet ballen og scoret i et åpent mål.

Ikke over streken

Gjestene bestemte seg i pausen for å ta ut alt de har, og andre omgang var det et mer aggressivt Tiller-lag på banen.

De styrte spillet og spilte rundt hjemmelaget, men de store sjansene ble ikke skapt før mot slutten. Med fem minutter igjen å spille ble Synne Aunehaugens gode innlegg flikket elegant videre mot mål av Thea Arnegård Kulvik, men en Strindheim-spiller reddet på målstreken. Returen havnet i feltet, men en Tiller-spiller skjøt like utenfor.

Grunnet svak belysning på den halvdelen klarte vi ikke å se hvem som skjøt.

Rett etterpå var Rikke Olufsen frempå med Tillers siste sjanse i kampen, men skuddet fra 16 meter ble godt reddet av Strindheims keeper.

Dermed endte det med et 3-1-tap for Tiller denne torsdagskvelden. Heldigvis får de mulighet til å komme tilbake på vinnersporet snarlig, da de gjester Gimse førstkommende søndag kl.14.00 i en tøff bortekamp.

PS! Sandra Vilvang Halseth og Frida Ørndal Svendsen ble skadet i henholdsvis ankelen og hånda i kampen. Vi ønsker begge god bedring og rask tilbakekomst!