To lag i J19-klassen

Postet av Marius L. Larsen den 25. Aug 2020

Tiller stiller med totalt tre nye lag i høst.

Endelig får Hege Snåsøy Hovdahl (nærmest), Bjørk Myhre, Synne Bye-Andersen og Thale Hinsverk spille kamper igjen. Bildet er fra Tiller-mesterskapet i straffespark i juni, en tid der man ennå ikke visste om det ble fotballkamper i 2020.


De blåkledde fra Tillerbyen er godt inne i årets høstsesong - eller 2020-sesongen, om man vil. Mange kamper har blitt spilt allerede, og veldig mange nye tøffe oppgjør skal gjennomføres i løpet av de neste to månedene.

Siden det foreløpig ikke blir noe av sesongen for våre seniorlag, har NFF Trøndelag besluttet å opprette en J19-klasse. Der stiller Tiller med to lag; ett i 1. divisjon og ett i 2. divisjon.

Samtidig har Tiller påmeldt et ekstra lag i G19-klassen. Dette er fordi Tiller har flere guttespillere født i 2000 som får lov til å delta i G19-klassen frem til de fyller 20 år.


Seniorene må fortsatt vente

Det er tøff motstand som venter våre eldste tenåringer denne høsten. J19-1 har seriestart borte mot Tynset førstkommende fredag kl.18.30 mens J19-2 åpner på TOBB Arena Sør mot Strindheim 2 to dager senere.

G19-3 starter borte mot Rindal/Meldal 7er på torsdag, og den kamprike høsten fortsetter for disse lagene hver uke.

Lenker til terminlister:
J19 1. divisjon - https://www.fotball.no/fotballdata/lag/hjem/?fiksId=179723
J19 2. divisjon - https://www.fotball.no/fotballdata/lag/hjem/?fiksId=186633
G19 ny avdeling - https://www.fotball.no/fotballdata/lag/hjem/?fiksId=590


I skrivende stund er det intet nytt om årets seniorsesong. Vi venter på klarsignal fra myndighetene for at våre eldste spillere i første omgang skal få lov til å trene som normalt etter 1. september, men vi er nå forberedt på at 2020 ikke inneholder seriekamper for seniorlagene.

Vi kommer tilbake med eventuelle oppdateringer.


Forza Tiller!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline