Kategori

To lag i J19-klassen

Postet av Marius L. Larsen den 25. Aug 2020

Tiller stiller med totalt tre nye lag i høst.

Endelig får Hege Snåsøy Hovdahl (nærmest), Bjørk Myhre, Synne Bye-Andersen og Thale Hinsverk spille kamper igjen. Bildet er fra Tiller-mesterskapet i straffespark i juni, en tid der man ennå ikke visste om det ble fotballkamper i 2020.


De blåkledde fra Tillerbyen er godt inne i årets høstsesong - eller 2020-sesongen, om man vil. Mange kamper har blitt spilt allerede, og veldig mange nye tøffe oppgjør skal gjennomføres i løpet av de neste to månedene.

Siden det foreløpig ikke blir noe av sesongen for våre seniorlag, har NFF Trøndelag besluttet å opprette en J19-klasse. Der stiller Tiller med to lag; ett i 1. divisjon og ett i 2. divisjon.

Samtidig har Tiller påmeldt et ekstra lag i G19-klassen. Dette er fordi Tiller har flere guttespillere født i 2000 som får lov til å delta i G19-klassen frem til de fyller 20 år.


Seniorene må fortsatt vente

Det er tøff motstand som venter våre eldste tenåringer denne høsten. J19-1 har seriestart borte mot Tynset førstkommende fredag kl.18.30 mens J19-2 åpner på TOBB Arena Sør mot Strindheim 2 to dager senere.

G19-3 starter borte mot Rindal/Meldal 7er på torsdag, og den kamprike høsten fortsetter for disse lagene hver uke.

Lenker til terminlister:
J19 1. divisjon - https://www.fotball.no/fotballdata/lag/hjem/?fiksId=179723
J19 2. divisjon - https://www.fotball.no/fotballdata/lag/hjem/?fiksId=186633
G19 ny avdeling - https://www.fotball.no/fotballdata/lag/hjem/?fiksId=590


I skrivende stund er det intet nytt om årets seniorsesong. Vi venter på klarsignal fra myndighetene for at våre eldste spillere i første omgang skal få lov til å trene som normalt etter 1. september, men vi er nå forberedt på at 2020 ikke inneholder seriekamper for seniorlagene.

Vi kommer tilbake med eventuelle oppdateringer.


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.