Knepent tap for Rosenborg

Postet av Marius L. Larsen den 10. Aug 2020

KOTENG ARENA (LADE): Tiller møtte Rosenborg i en ren J19-duell mandag kveld.

Kaptein Synne Bye-Andersen i en tøff duell med en av motstanderne.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en tøff start på sin første elleverkamp siden 8. mars - fem måneder siden - fire dager før Norge stengte ned.

Etter bare fem minutter scoret Rosenborg i denne treningskamp. Tiller slet med å vinne ballen på sin venstre side, og vertene i hvitt og sort straffet de blå med et hardt innlegg og en smart styring fra kloss hold, selv om Tiller-forsvaret ropte på offside.

To minutter senere kunne ledelsen ha vært doblet etter et hjørnespark, men avslutningen fra tolv meter gikk via hånda til keeper Matilde Bolghaug og i tverrliggeren før sisteskansen fikk kontroll på ballen.


Sjansefattig andre omgang

Men så kom Tiller bedre med. Det ble etablert gode angrep på begge sider, og siste timinuttet før pause var det nesten bare blåtrøyene som hadde initiativet.

Dessverre ble ikke sluttproduktet helt som ventet, der den største sjansen som kom var på et godt langskudd fra Hedda Stuedahl-Karlsen som Rosenborgs keeper reddet.

I andre omgang hadde Tiller i perioder mest fokus på å forsvare seg, og slurv i oppbyggingen av spillet gjorde at de store sjansene ikke ble skapt.

Rosenborg fikk omgangens eneste store mulighet helt på tampen, men et frisparkforsøk fra 25 meter ble godt avverget av Tuva Tvervåg i Tiller-buret.


Treningskampen ebbet dermed ut i et knepent 1-0-tap for byens beste J19-lag. En del positive takter kan Tiller ta med seg videre, samtidig som det skal fortsatt trenes godt i perioden som kommer.

Det er ventet at det blir flere J19-treningskamper i løpet av kort tid før en eventuell J19-serie er på trappene fra NFF Trøndelag.

Dato og motstandere er i skrivende stund ikke helt klart.


Kampfakta:

Rosenborg BK Kvinner 1 (0) - (0) 0 Tiller IL
1-0 5'

Treningskamp J19*
Mandag 10. august 2020 kl.18.30
Tilskuere Koteng Arena (Lade): ca 50

* Oppgjøret ble spilt to x 30 minutter.


Laget:

Matilde Bolghaug
Suzanne Maduga - Ida Skauge Stiles - Synne Aunehaugen - Vilde Lund
Louisa Stuedahl - Marie Methi - Thale Hinsverk
Synne Bye-Andersen (k) - Vilde Winge Kristiansen - Hedda Stuedahl-Karlsen

Innbyttere: Tuva Wessel Tvervåg, Maria Alvestad Høvik, Hege Snåsøy Hovdahl, Bjørk Myhre.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori

Levert av IdrettenOnline