- Dette har vi fortjent

Postet av Marius L. Larsen den 21. Mai 2020

Torkel Wahl-Olsen (35) er ny sjef i Tiller Fotball. Nå ser han fram til mer åpning av sporten de blåkledde elsker.

Det går mot en kamprik høstsesong i fotball-Norge. Men vi skal følge ethvert oppdatert regelverk.


Den nye styrelederen Torkel Wahl-Olsen ble valgt inn på et historisk digitalt årsmøte i Tiller Idrettslag på tirsdag. Sammen med seks andre likesinnede, skal det nye styret fortsette å jobbe for sine 750 spillere og 150 trenere - og stadig økende.

Wahl-Olsen er opprinnelig fra Rørvik, men har bodd et steinkast unna TOBB Arena Sør i mange år. Nå har han egne barn i Tiller Fotball, og han starter dette intervjuet først og fremst med å gi skryt til både spillere og trenere i en svært vanskelig tid.

- Det har vært helt overveldende å se så mye - og så mye bra - aktivitet på både TOBB Arena Sør og KVT kunstgress de siste ukene. Vi ble alle sammen veldig nedfor da all fotball ble stengt 12. mars, men sakte men sikkert har vi klatret oss over det verste.

- Dette må ha vært kanskje våre treneres største utfordring å legge opp koronatreninger med spillere i grupper og med avstand. Og det var heller ikke sikkert at spillerne var med på dette. Men av det jeg både har sett og fått tilbakemeldinger på, så har det vært stor stas på disse øktene. All ære til våre fantastiske trenere og spillere som har tatt dette på strak arm, skryter Wahl-Olsen.


Snart åpning - men ikke helt ennå

De blåkledde fra Tillerbyen har i likhet med resten av fotball-Norge vært med på hele koronareisen som startet med treningsnekt, deretter trening i små grupper og med stor avstand før gruppene ble økt og avstanden minket.

Onsdagens svært gode nyheter fra myndighetene ga en klokkeklar beskjed om at siden breddeidretten har vært så flinke, vil enmeters-regelen for spillere opp til 20 år bli fjernet senest 15. juni.

Den nye styrelederen er lykkelig over at treningshverdagen blir snart slik vi kjenner det.

- Det var rett og slett nydelige nyheter å motta på onsdag. Jeg føler at vi virkelig har fortjent å komme tilbake til vanlige treninger igjen. Tålmodigheten har vært helt på topp, og nå får vi snart betalt for det. Samtidig har vi mange spillere over 20 år i Tiller, og jeg håper inderlig at også disse får en positiv beskjed i løpet av kort tid, meddeler 35-åringen.

Det er ventet at en ny veileder for breddefotballen kommer i neste uke, men Wahl-Olsen påpeker at nåværende reglement fortsatt gjelder.

- Vi kommer til å følge det gjeldende reglementet helt til vi får ny beskjed. Dette er viktig, og jeg har full tillit til at vi alle klarer dette i noen få uker til før vi kan slippe oss mer løs.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline