Digitalt årsmøte tirsdag

Postet av Marius L. Larsen den 17. Mai 2020

Tiller Idrettslag inviterer til digitalt årsmøte tirsdag 19. mai.

Et nytt fotballstyre skal velges på årsmøtet i hovedlaget.


Hovedstyret inviterer til et historisk årsmøte tirsdag 19. mai kl.19.00. Dette årsmøtet er nemlig digitalt ved bruk av Teams, for første gang i klubbens historie.

Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 19. mai kl.16.00 her: https://forms.gle/g32nr1MeACw2ThDr7.

Det er viktig for styret at de får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at de ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet.

Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, benkeforslag eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumentene oppfordres det til å oversende disse til styret på e-post før årsmøtet (post@tiller.idrett.no). Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.


Les også: Dette er saksdokumentene på årsmøtet


For Tiller Fotball sin del er det flere innsendte saker som omhandler blant annet ny bane og godtgjørelse til styret.

I tillegg skal det velges nye styremedlemmer i alle verv.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Tiller IL i minst én måned, fylle minst 15 år i 2020, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Tiller IL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Tiller ILs lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan styret kontaktes på e-post post@tiller.idrett.no.

Velkommen til årsmøte.
 

Med vennlig hilsen
Styret i Tiller Idrettslag


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline