Skal til Oslo igjen

Postet av Marius L. Larsen den 16. Feb 2020

Erland Tangvik signerte og debuterte for Djurgården, J17 med dobbelseier og kvinnene sikret en futsalbillett til Oslo. Her er oppsummering av helga.

Sandra Aardahl Gulstad (t.v.) og Celine Kleiven Vevle kan smile etter en imponerende futsalhelg.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på sedvanlig vis også denne helga, selv om det er vinterferie for de fleste.

Helga startet med at keeper Erland Tangvik ble klar for den svenske mesteren Djurgården. Samme dag fikk han sin debut i treningskampen mot Brann på Tele 2 Arena i Stockholm. Kampen endte 1-4.

- Jeg kommer aldri til å glemme mine dager i Tiller. I løpet av mine fire år her har jeg fått fantastiske venner og blitt en adskillig bedre fotballspiller, sier Tangvik.

Les også: Tangvik til Sverige


J17 startet med seier

På søndag var det også duket for en av årets første utendørskamper for våre lag. J17s to lag møtte Ranheim i to oppgjør i Ranheimsfjæra, og det gikk Tillers vei.

To gode prestasjoner førte til to seiere over solid motstand.

Les også: Dobbelseier over Ranheim


Dramatikk til siste minutt

I futsalseriens siste runde ble det dramatikk helt til siste minutt.

Lørdagen startet med herrenes siste 1. divisjonskamper, der Tiller hadde igjen to oppgjør av inneværende sesong. Først ble Utleira 2 beseiret 2-0 før Byneset ble slått hele 7-4.

Se sluttabellen i 1. divisjon herrer her

Søndagens fem kvinneoppgjør hadde stor betydning. Tiller 2 slo Ranheim 6-1 og Utleira 2 3-1, mens det ble et 6-2-tap for NTNUI.

Tiller 1 måtte vinne sine to kamper for å ha en ørliten mulighet for å kapre andreplassen som ga en billett til nasjonalt sluttspill i Oslo. Det startet forrykende med en 5-1-seier over NTNUI 1 før NTNUI 2 ble slått 5-0.

Men det var nå dramaet startet. Utleira, laget Tiller kjempet mot, måtte vinne begge sine kamper for å havne over Tiller på tabellen. De startet oppskriftsmessig med seier over Strindheim, men de mistet 2-1-ledelsen over Kattem 30 sekunder før full tid.

Dermed snek Tiller seg foran Utleira på tabellen på bedre målforskjell.

Se sluttabellen i 1. divisjon kvinner her


Nå venter nasjonalt sluttspill i Oslo 28. - 29. mars, der Tiller vant bronsemedalje i fjor.


Vi gratulerer jentene med en knallsterk prestasjon!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline