Tangvik til Sverige

Postet av Marius L. Larsen den 15. Feb 2020

Erland Tangvik signerer for Djurgården.

Erland Tangvik bytter ut TOBB Arena Sør med 30 000 seter på Tele 2 Arena i Stockholm.


Tiller Idrettslag Fotball er stolt over å kunne meddele at keeper Erland Tangvik (22) har signert for den svenske mesteren Djurgården, etter suksessfulle treningsuker med klubben fra Stockholm.

Ekstra gledelig for de blåkleddes del er at en Tiller-spiller går direkte til toppfotballen uten mellomledd, og attpåtil til Sverige og Champions League.

Kvalifiseringen til verdens tøffeste fotballturnering starter i sommer - med en tidligere Tiller-spiller i troppen.


Les også: Erland Tangvik klar för DIF


Vil aldri glemme Tiller

Hovedpersonen selv kan ikke vente med å starte sin proffkarriere i nabolandet. Tangvik er i kamptroppen i treningskampen mot Brann lørdag ettermiddag.

- Det gikk fort fra da forespørselen kom til jeg nå står her med kontrakt, og nå gleder jeg meg enormt til å starte et nytt kapittel her i Djurgården, forteller Tangvik.

- Alt er helt profesjonelt her, og jeg håper å ta nye steg som fotballspiller. Jeg er klar for å kjempe om plassen.

Den solide sisteskansen har heller ikke glemt sin tidligere klubb. En emosjonell Erland forteller om en fantastisk tid på TOBB Arena Sør.

- Jeg kommer aldri til å glemme mine dager i Tiller. I løpet av mine fire år her har jeg fått fantastiske venner og blitt en adskillig bedre fotballspiller. Jeg kan ikke komme foruten å takke keepertrener Marius Larsen som har bidratt sterkt til at jeg er den jeg er i dag. Det er ikke mange, om noen, som stiller opp helt frivillig på egentreninger på fredagskvelder og lørdagsmorgener som ham.

- Tiller kommer jeg alltid til å følge med. Det er spennende ting på gang, og det er en herlig gjeng som er igjen. Garderobekulturen er stor for tiden, og jeg kommer til å savne alle sammen. Gutta kommer nok til å bite godt fra seg i årets sesong. Det er ikke mer å si enn Forza Tiller!


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg på vegne av Erland, og vi ønsker ham all mulig suksess i sin videre karriere!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline