Kvalitetsklubb og gull

Postet av Marius L. Larsen den 11. Nov 2019

Tiller vant gull i Heimdal Indoor, men det å bli stemplet som Kvalitetsklubb i beste sendetid var kanskje høydepunktet i helga. Her er vår helgoppsummering.

J14 vant nok en gullpokal. Denne gang i futsal.


De blåkledde fra Tillerbyen var nok en gang klar for en heidundrende helg på flere måter, men det mest oppsiktsvekkende var de fleste kanskje aldri klar over.

Det kommer vi tilbake til litt lenger ned i saken.

Vi går først rett over E6, til Heimdalshallen. Der ble det en strålende søndag for alle med hjertet i Tiller.

Blåtrøyene stilte med to lag i G15-klassen, der begge avanserte til sluttspillet på søndag. Tiller 2 røyk ut i åttedelsfinalen, men Tiller 1 stormet videre.

Etter en imponerende 5-1-seier over Stjørdals-Blink i semifinalen, ventet Trygg/Lade i finalen. Til tross for enorme sjanser, ble det et 3-0-tap for våre gutter.

Vi gratulerer G15 med en knallsterk sølvmedalje blant sterke motstandere!


J14 ble mestere

J14 stilte med ett lag i gruppespillet i samme turnering, og de ble puljevinnere uten å oppleve nederlag.

Og nederlag skulle de heller ikke oppleve i sluttspillet. I kvartfinalen ble det 4-0-seier over Melhus, og i semifinalen beseiret de Kattem 2-1.

Finalen mot Utleira skulle bli svært spennende. Tiller tok kommandoen fra start og hadde store målsjanser. Men det var ikke før seks minutter før slutt at det ble jubel. Vilde Bjørgård Kristiansens knallharde markkryper sendte Tiller i en 1-0-ledelse.

Den holdt helt inn, for Tiller kunne juble over den største pokalen da tidsuret varslet om full tid.

Vi gratulerer J14 med et strålende gull!


Se også: Resultater Heimdal Indoor helg 2


Tiller er Kvalitetsklubb

Det var også store smil i de mange hjem i den blå bydelen lørdag kveld.

Tiller Idrettslag Fotball har jobbet med å bli Kvalitetsklubb gjennom flere år. Ting har blitt satt i et detaljert system, og mange personer har jobbet overtid for å få søknaden i land.

Lørdag kveld på Trøndersk Fotballseminar på Stjørdal ble Tiller ropt opp på scenen. Da fikk Gro Merethe Nerland og Trude Skaldehaug på vegne av klubben det endelige beviset fra NFF Trøndelag på at Tiller har blitt Kvalitetsklubb.


Les også: Dette er Kvalitetsklubb


Vi gratulerer alle involverte i kvalitetsklubben!


Det offisielle stempelet som Kvalitetsklubb etter mange års hardt arbeid. Til venstre Gro Merethe Nerland, til høyre Trude Skaldehaug.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline