Slo Rosenborg 2 - igjen

Postet av Marius L. Larsen den 7. Nov 2019

ABRAHALLEN (SVEBERG): Herrelaget stilte en purung tropp og slo Rosenborg 2 i en treningskamp onsdag ettermiddag.

Andreas Druzkowski herjet mot Rosenborg 2 kun få dager etter avslutningstur med laget. Bildet er fra en seriekamp i årets sesong.

De blåkledde fra Tillerbyen stilte onsdag opp i en treningskamp mot Rosenborgs nest beste spillere rett etter sesongslutt. Dette for å gi hvittrøyene nødvendig kamptrening inn mot G19-lagets cupfinale senere i november.

Men Tiller, som inneholdt en halv ellever som nylig hadde vært på avslutningstur med laget i Polen forrige helg, gjorde sine saker meget godt.

Allerede før to minutter var spilt, smalt det i nettmaskene. Andreas Druzkowski la perfekt inn til Sander Halgunset, lånespiller fra Byåsen Toppfotball, som styrte inn 1-0.

Livsfarlige Druzkowski

Halvveis i omgangen doblet blåtrøyene ledelsen. Halgunset fant Robin Hermanstad i en perfekt kontring, og alene med keeper var angriperen sikker i sin sak.

Rosenborg reduserte rett før sidebytte, men midtveis i andre omgang ble det ny jubel for Tiller. Henning Gladsø sendte en fremadstormende Druzkowski i bakrom, og sistnevnte sendte gjestene i en 3-1-ledelse.

Midt oppi det hele misset Rosenborg fra straffemerket. Tiller-keeper Christian Grindvold reddet elegant forsøket fra elleve meter.

Samtidig hadde Hermanstad en ny stor mulighet alene med keeper, og Kjartan Ulstad kunne også ha økt ledelsen, men tverrliggeren sto i veien.

I tillegg stengte Gladsø og Kasper Røe butikken i bakre rekker.

Tre lånespillere

Tiller vant dermed treningskampen knallsterkt 3-1. Ekstra gledelig var det at Jonas Uran Rønning spilte 45 gode minutter i sitt comeback, og han ble erstattet av 14-årige Tobias Solheim Dahl etter pause. Dahl gjorde sine saker helt strålende fra sin sentrale midtbaneposisjon.
Tiller avsluttet kampen med en '05-er, en '04-er (Fredrik Myrvold) og en '01-er (Andreas Fredagsvik Tran) på banen.

Laget ønsker å takke Martin Enge, Sander Halgunset og Robert Williams for at de stilte opp på solid vis og hjalp Tiller å stille med nok spillere til denne kampen. Samtidig takker vi også deres respektive klubber Levanger FK, Byåsen TF og Stjørdals-Blink for tillatelse til å bruke spillerne i treningskampen.

Bytter:
46' Uran Rønning --> Tobias Solheim Dahl
46' Aune --> Andreas Fredagsvik Tran
66' Ulstad --> Martin Enge
70' Hermanstad --> Fredrik Myrvold