Keeperduo klar for Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2019

Tiller signerer to nye herrekeepere før overgangsfristen.

Tillers nye burvoktere Steinar (t.v.) og Christian.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker de rutinerne målvaktene Steinar Bæverfjord Ranheim (23) og Christian André Simonsen Grindvold (25) velkommen til den blå bydelen.

Signeringene gjøres bare dager før overgangsfristen for amatørspillere (10. september). Grunnlaget for en dobbelsignering var Erland Tangviks tilsynelatende langtidsskade under 1-0-seieren over Rosenborg 2, og Mats Woldmo Hagens studieflytting til Oslo forrige måned.

Steinar kommer fra Surnadal, og har vært i Byåsen Toppfotball det siste halvannet året. Tidligere har han også spilt for Stjørdals-Blink Fotball.

Christian er en Nardo-gutt som de siste tre årene har voktet buret for Sverresborg. Han har også spilt for andre klubber tidligere.

- Det er to veldig gode keepere som nå kommer til oss. Etter at Erland ble skadet, sto vi litt tomhendte igjen på kanskje den viktigste plassen. Vi har hatt en god dialog med Byåsen TF og Sverresborg angående Steinar og Christian, og vi takker klubbene for et godt samarbeid på relativt kort tid. Vi gleder oss til å se Steinar og Christian i aksjon, forteller hovedtrener Simon Hustad Evjen.


Begge er klare og tilgjengelige til lørdagens spennende kamp mot Raufoss 2 i Norsk Tipping-ligaen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline