J15: Tiller 2 - 0 Fram

Postet av Marius L. Larsen den 20. Aug 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): J15-1 fosser videre i 0. divisjon etter en sliteseier over Fram.

Jubel etter Rikke Olufsens herlige volleyscoring.

De blåkledde fra Tillerbyen kunne ha fått en drømmestart med Hedda Stuedahl-Karlsens gode forsøk etter to minutter, men ballen snek seg like utenfor.

Selv om Fram var frampå (...) i perioder, var det Tiller som styrte det meste i den første omgangen. Tiller-keeper Ayla Latifi hadde lite å gjøre, og i den andre enden var det store sjanser som oppsto i løpet av få minutter.

Først skjøt kaptein Synne Aunehaugen rett på keeper fra kloss hold etter strålende kombinasjoner mellom Stuedahl-Karlsen og Maria Høvik, og deretter var det sistnevnte som traff keeper på et skudd litt lengre unna.

Så skjøt Stuedahl-Karlsen via en motspiller og utenfor, før Aunehaugen holdt på å styre et innlegg fra Rikke Olufsen i mål.

Emilie de Gea

Men i det 29. spilleminutt - rett etterpå - ble det endelig blå jubel. En årvåken Aunehaugen la perfekt inn til Olufsen på åtte meter, som styrte ballen lekkert lengste hjørne på hel volley til 1-0.

Rett før pause kunne Isabel Teigen ha doblet ledelsen på et hjørnespark, men et langt tåskudd snek seg rett over tverrliggeren.

Etter sidebytte var det i starten snudd helt på hodet. Gjestene fra nord i Trøndelag tok umiddelbart kommandoen og presset Tiller bakover.

Perioden toppet seg med at en sortkledd angriper plutselig kom alene med Tiller-keeper Emilie Leirvik, men den oransjekledde sisteskansen reddet mesterlig med en fotparade ganske lik en viss spanjol i England ofte gjør.

Sen avgjørelse straffet Fram

Tiller våknet etter dette. Selv om spillet kanskje ikke fløt som det skulle til enhver tid, viste de blåkledde enorm vinnervilje.

Høvik fikk en gyllen mulighet alene med keeper ti minutter ut i omgangen, men keeper reddet forsøket.

Heller ikke nettsus ble det på skuddforsøk fra Aunehaugen, mens Høvik holdt ufrivillig på å stange ballen i mål da hun blokkerte et utspill fra keeper, men ballen trillet like utenfor - og hodet var på plass igjen etter et lite minutt i tåka.

To minutter før full tid ble Tiller tildelt et straffespark, og der var Stuedahl-Karlsen like sikker som at høsten har kommet til Midt-Norge - dermed 2-0!

Med nok en trepoenger er Tiller det eneste laget i 0. divisjon som har vunnet begge kampene og som ennå ikke har sluppet inn et eneste baklengsmål.