Før kampen: Tiller - Steinkjer

Postet av Marius L. Larsen den 17. Aug 2019

Kvinnelaget returnerer på hjemmebane i den niende serierunden mandag kveld.

Kaptein Andrea Holm Aune scoret to mål i forrige serierunde. Får hun og resten av lagvenninnene nettsus i toppkampen mot Steinkjer?


Tiller IL - Steinkjer FK
9. serierunde
3. divisjon kvinner avdeling 1
Mandag 19. august 2019 kl.19.30
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Delvis skyet, 19 grader, svak vind

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen håper å kunne fortsette vinnertrenden de nå er inne i, men de vet at toppoppgjøret mot Steinkjer blir langt fra enkelt.

Steinkjer, som rykket opp fra 4. divisjon forrige sesong, ledet 2-0 i returoppgjøret på Guldbergaunet tilbake i april.

Men Tiller kom kraftig tilbake.

Blåtrøyene hentet opp ledelsen til 2-2 før de utlignet også til 3-3 ved Thale Hinsverk midtveis i andre omgang. Kaisa Øien Aune ble den store helten da hun satte inn et avgjørende straffespark rett før slutt slik at Tiller vant 4-3.

Gutta slo Steinkjer 4-1 på TOBB Arena Sør på fredag, og klarer våre beste kvinner å kopiere suksessen?


Les også: Vik på landslaget


Ett poeng bak Tiller

Gultrøyene fra nord i Trøndelag har gjort sine saker bra til å være et nyopprykket 4. divisjonslag. Selv om det var store forventninger før sesongen, ettersom laget hentet hjem flere spillere fra høyere nivå, har de innfridd med en foreløpig sølvplassering i avdelingen, kun ett poeng bak serieleder Tiller.

Steinkjer står med tre seiere på sine fem siste kamper, deriblant en 13-1-seier over Namsos, og de slo Malvik 7-1 i forrige serierunde.

Deres hittil eneste tap er mot nevnte Tiller i april, men de har scoret hele 50 mål på ni kamper - over fem mål pr kamp, så her må blåtrøyene passe på.


Færrest baklengsmål

Tiller kommer fra en solid 3-0-seier over Gimse forrige mandag, der to mål fra kaptein Andrea Holm Aune og ett fra Thale Hinsverk sørget for at de blå fikk med seg tre nye poeng i jakten på en topplassering.

Dette var blåtrøyenes andre strake 3-0-seier i seriesammenheng, og dette gjør at de fremdeles er det laget som har sluppet inn færrest baklengsmål i hele avdelingen.

Tiller tok tilbake tabelltoppen etter seieren over Gimse, og har en kamp mindre spilt enn de øvrige lagene. Allikevel er det åtte kamper igjen å spille før man kan telle opp poengsummen for godt.


Se tabellen her.


Toppet tropp

Til oppgjøret mot Steinkjer er det fortsatt fornøyelig å kunne melde at ingen spillere er utilgjengelige. Dette betyr en fulltallig tropp å velge mellom for trenerteamet.

Ekstra gledelig er det å se Lise Finsrud tilbake i full trening, som før sommeren slet med kyssesyken.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline