Før kampen: Nybergsund - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 9. Aug 2019

Herrelaget tar turen til Nybergsund lørdag ettermiddag.

Blir det flere slike jubelscener for Robin Hermanstad & co på lørdag?


Nybergsund IL Trysil - Tiller IL
15. serierunde
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 10. august 2019 kl.16.00
Nybergsund Stadion (Nybergsund)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Lett regn, 15 grader, svak vind

Kampen oppdateres direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen setter seg i bussen på den korteste av de lengste turene denne lørdagen. Aldri før har gutta fra Trondheim sør gjestet banen som er rett sør for Trysil, og kan det hende at det blir poengfangst?

Nybergsund slo Tiller i åpningskampen tilbake i april ved en scoring fire minutter på overtid. Nærmere 250 tilskuere hadde møtt opp for å se Tillers comeback på nivå fire, men opplevde hjerteknusing helt til slutt.


Formlaget Nybergsund

Kampen denne lørdagen blir også i det tøffeste laget. Nybergsund er et av de store formlagene i avdelingen etter en imponerende rekke med resultater i det siste.

De lå lenge under nedrykksstreken, men på sine seks siste kamper står de med kun ett tap og 11 poeng, noe som har ført de over de røde plassene.

Det ble 1-1 borte mot Verdal i forrige serierunde, og i forrige hjemmekamp ble det en 3-1-seier over Raufoss 2.


Hjemme bra, borte best?

Tiller kommer fra et svært skuffende 3-1-tap for Kolstad forrige helg. Hjemmelaget hadde initiativet fra start av, men fikk en spiller utvist etter en halvtime og opplevde oppoverbakke etter det.

De blåkledde har i år hatt en tendens til å få med seg flere poeng på bortebane enn hjemme på TOBB Arena Sør, og de håper dette også blir tilfellet nå på lørdag.

Tiller har vunnet to av sine tre siste bortekamper - deriblant en 3-0-seier over Strindheim Toppfotball - og har ikke tapt på fremmed kunstgress siden 22. april.


Trio ute

Til oppgjøret mot Nybergsund er det klart at Oskar Stølan ikke er med. Han må sone karantene etter det røde kortet i forrige serierunde.

Det samme gjelder også Gard Ragnar Killingberg, som har en høygravid kjæreste som snart har termin.

Fra før er Magnus Kristoffersen ute i minst en måned med en ankelskade som han pådro seg før sommerferien, men på den gledelige siden er det nå like før Espen Amandus Mathiassen returnerer på kampdag igjen.

Kjartan Ulstad, som lenge var ute med skade, har nå spilt to kamper uten tilbakeslag og er klar for nok en duell.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline