- Jeg gleder meg til å starte

Postet av Marius L. Larsen den 9. Aug 2019

Kristoffer Myran Winsnes (35) er Tiller Fotballs nye styreleder, og han ønsker økende aktivitet samtidig som at alle skal trives.

Tiller Fotballs nye styreleder. Velkommen skal du være, Kristoffer.


De blåkledde fra Tillerbyen har fått en ny leder i Kristoffer Myran Winsnes. 35-åringen tok over ledervervet etter Gro Merethe Nerland, som var avdelingens øverste navn gjennom tre år.

Winsnes, som for øvirg er fra den blå bydelen og har to unger i klubben, steppet opp da ingen meldte seg på det opprinnelige årsmøtet i vår.

- Jeg følte at dette var en mulighet jeg måtte ta - med stor ydmykhet. Det å kunne være med å hjelpe en så stor klubb som Tiller, og attpåtil min moderklubb, er en stor ære. Jeg tar over etter en solid utført jobb av det forrige styret ledet av Gro Merethe, så det blir ikke lett å overgå det. Jeg har mye å lære, men jeg gleder meg til å komme i gang, forteller Winsnes.


Ny bane og komplett klubbhus viktig

Tiller-gutten Kristoffer, som har gått i samme skoleklasse med Tiller-helten Arne Julius Berdal, mener det foregår mye positivt i klubben for tiden.

- Vi har fått gode rutiner på veldig mange områder, det er mange flere personer som har verv enn før og så har vi god kontroll på økonomien. Jeg håper vi fortsetter å ta ytterligere steg.

- Jeg har fått med meg at klubben vokser enormt hvert år, og at det samtidig er sprengt kapasitet på våre to baner. Det er gjort et grundig forarbeid på å komme i gang med den tredje, og dette sammen med ferdigstillelse av andreetasje på klubbhuset blir viktige prioriteringer på anleggssiden i nær framtid. 

- I tillegg fortsetter vi å jobbe med å bli kvalitetsklubb, så det er mye som skjer i Tiller - som det alltid gjør, sier styrelederen.


Konturene av en blå tråd

35-åringen får ofte med seg Tillers store prestasjoner både lokalt og nasjonalt, og han vet at det gror godt i klubben allerede.

- Vi har lag i så å si samtlige årsklasser, og det er mange spillere på nesten hvert kull. Det jobbes svært godt i aldersbestemte kull, ikke bare på lagsnivå, men også på enkeltspillere. Det vises godt når uttakene til både kretslag og landslag kommer.

- Samtidig er det gledelig å se at våre seniorlag er gode forbilder for de yngre. Vi begynner å ane en flott blå tråd i det sportslige som jeg håper får en større effekt etter hvert. NM-kampen mot Rosenborg i mai, der vi holdt dem i nesten i en hel time, var en fantastisk folkefest på TOBB Arena Sør og noe vi sent vil glemme.

- Jeg ser mange smil når jeg er på banen, og det er mange dyktige personer rundt omkring i klubben. Så lenge vi har det gøy, så går det så mye bedre, mener Winsnes.


Tiller Idrettslag Fotball takker Gro Merethe Nerland og kasserer Heidi Harsvik Alstad for deres utrettelige innsats de siste årene. Klubben har ikke sett bedre ut enn på lenge mye takket være de to avtroppende sjefene. Med den nødvendige jernhånden, er fremtiden nå lys - kanskje til og med lyseblå!

Vi ønsker Kristoffer velkommen som ny styreleder, og vi håper han får en flott fartstid som øverste sjef i fotballgruppa.


Forza Tiller!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline