Kategori

Hospitering på øvre nivå

Postet av Marius L. Larsen den 5. Okt 2018

Tiller og Tillerbyen har startet hospitering for juniorspillere.

Fredrik Meland Johnsen (t.v.) og Magnus Kristoffersen har denne uken hospitert med Tillerbyen, fra neste år Tiller.


De blåkledde fra Tillerbyen er i full gang med serieinnspurt i både G19 1. divisjon og Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 (3. divisjon), og det gir ingen grunn til å hvile på de berømte laurbærene.

Gjennom god dialog med trenerteam på G19 og Tillerbyen har hospitering fra de yngste til de eldste allerede startet for å være bedre forberedt til 2019. Om noen måneder tar nemlig Tiller Fotball over plassen til Tillerbyen i Norsk Tipping-ligaen.


- Det er derfor vi gjør dette

Tillerbyens sportssjef Daniel Halgunset vet hvor viktig hospitering er, og han gleder seg over at Tiller-gutter kommer til å banke på døra til neste års A-lag.

- Det gror veldig godt i Tiller. Det har vi sett i mange sammenhenger i flere år, og det er ekstra morsomt at det er en stor og solid G19-stall der mange spillere kommer til å være nevnt i hospiteringssammenheng. Det er jo tross alt for de yngre vi gjør dette, og vi har stor tro på at de kommer til å ta steget opp etter hvert.

- Rune Olufsen og Jostein Smemo gjør en kjempejobb med dagens G19-lag, og vi gleder oss til å få til en magisk blå tråd fra neste år, forteller Halgunset.


Et høyere nivå

I denne uka har det vært to G19-spillere som har fått prøvd seg på et høyere nivå på treninger, nemlig 18-åringene Magnus Kristoffersen og Fredrik Meland Johnsen.

Magnus er i toppscorersjiktet på G19-laget, mens Fredrik har vært en midtbanemotor som har sørget for gode leveranser.

Begge er enige i at treninger med Tillerbyen, fra neste år Tillers A-lag på herresiden, har vært et stort knepp opp.

- Det har vært gode treninger på et høyere nivå enn vi er vant til, det er helt klart. Det er mange gode spillere her, men jeg føler det har gått bra, sier Meland Johnsen før Kristoffersen tilføyer:

- Vi har blitt tatt godt imot og jeg synes vi har gjort det bra. Jeg håper på flere slike økter.


Hospiteringen fra G19 til morgendagens herrelag fortsetter ut inneværende sesong i samråd med G19.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.