J14: Tiller 4 - 0 Klæbu

Postet av Marius L. Larsen den 24. Aug 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): J14 er videre i OBOS-cup, men det var ikke bare-bare.

Rikke Sofie Olufsen (i midten) fastsatte sluttresultatet til 4-0 helt på tampen.

De blåkledde fra Tillerbyen gjorde seg klare for sin tredje kamp på fem dager, og etter å ha vunnet i både 11er- og 9-erserien tidligere i uka, var det OBOS-cup som sto for tur.

Og etter 26 sekunder smalt det i nettmaskene. Vilde Hulaas Grøseth snappet ballen foran gjestenes keeper og satte inn 1-0.

I første omgang var det Tiller som soleklart styrte kampen i et noe regntungt sensommervær, men avslutninger fra Hejar Kara, Hedda Stuedahl-Karlsen og Isabel Teigen klarte ikke å øke ledelsen, godt hjulpet av en god Klæbu-keeper.

Men Klæbu var ikke til å spøke med.

Det var faktisk gjestene i grønt som var nærmere utligning rett før pause, men heldigvis for Tiller gikk ballen stolpe ut istedenfor stolpe inn, selv om Tiller-keeper Emilie Leirvik Davidsen så ut til å ha god kontroll.

Giftigere etter pause

Men i andre omgang var blåtrøyene mer til å kjenne igjen, og det gikk ikke lang tid etter avspark før noe skjedde.

En sedvanlig krigersk Rikke Olufsen spurtet opp motstander ved hjørneflagget, vant ballen og stormet mot mål fra skrått hold. Uselvisk sentret hun til Kara, som enkelt kunne sette inn 2-0 og til en vant måljubel hos de blå.

Kort tid senere ble ledelsen økt igjen. Maria Høvik ble sendt alene gjennom, og angriperen var både iskald og glohet på samme tid da hun kontant satte inn 3-0 fra kloss hold.

Tross noen slitne ben og hoder, var Tiller dyktige i å holde på ballen. Det betalte seg fem minutter før full tid. Synne Aunehaugen fant Olufsen med en strålende pasning, og sistnevnte hamret inn 4-0 og punktumet på siste refreng.

Allerede på søndag avslutter J14 en svært hektisk fotballuke. Da møter de Trygg/Lade til en ny 11er-kamp på bortebane kl.12.00.

J14: Tiller IL 4 (1) - (0) 0 Klæbu IL
1-0 Vilde Hulaas Grøseth 1'
2-0 Hejar Kara 38'
3-0 Maria Høvik 45'
4-0 Rikke Sofie Olufsen 65'