G19: Malvik 0 - 5 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 17. Aug 2018

GET ARENA VIKSLETTA (MALVIK): G19-1 overbeviste med feiende flott angrepsspill og solid forsvarsjobbing borte mot Malvik torsdag.

Jubel for Magnus Kristoffersen (nr 52) og Andreas Fredagsvik Tran. G19-1 har dermed fått en solid start på høstsesongen.

Etter 23 minutters spill var allerede tre baller havnet i nettet bak Malvik-keeperen.

De første fem minuttene var Malvik farlig frampå ved et par anledninger, men etter det hadde Tiller full kontroll på det meste.

Etter 11 minutters spill kom Andreas Tran rundt på kanten, og serverte Magnus Kristoffersen som kunne sette inn 1-0. Et drøyt timinutt senere var Kristoffersen servitør. Han sendte ballen til Roy Sneisen som elegant vendte bort en forsvarsspiller og satte 2-0.

I det neste angrepet headet Jonas Haltland Strømmen like utenfor etter corner. Fredrik Olufsen kapret ballen da Malvik satte i gang spillet igjen. Han driblet av to spillere og sendte ballen til Kristoffersen som banket den i nota til 3-0.

Solid andre omgang

Først i det 52. minutt fikk laget neste nettkjenning. Magnus Kristoffersen avanserte på venstrekanten og sendte ballen hardt inn foran mål. Der fant Andreas Tran det for godt å dundre ballen klint opp i motsatt kryss. En flott prestasjon.

13 minutter senere gjorde Fredrik Meland Johnsen alt forarbeidet da Roy Sneisen kronet verket for kvelden. 5-0.

De siste 20 minuttene var det enveiskjøring. Tillers spillere sto nærmest i kø rundt 16-meteren, og de skjøt bokstavelig talt Malviks keeper i senk. Etter en stor Tiller-sjanse fikk han en finger ut av ledd og måtte erstattes av en utespiller. Flere mål ble det imidlertid ikke.

Tiller hadde mange målsjanser i denne kampen, og seieren kunne vært enda større. Malvik hadde noen spede forsøk, og den største kom midtveis i andre omgang. Keeper Lars Smemo avverget imidlertid med ei flott redning.

En veldig god kamp av G19-1 som tydeligvis har tålt sommerferien godt.

G19: Malvik IL 0 (0) - (3) 5 Tiller IL
0-1 Magnus Kristoffersen 11'
0-2 Roy Nzui Sneisen 22'
0-3 Magnus Kristoffersen 24'
0-4 Andreas Fredagsvik Tran 52'
0-5 Roy Nzui Sneisen 65'