Kategori

Før NM-kampen (J19): Trondheims-Ørn - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2018

Toppidrett møter breddeidrett i åttedelsfinalen i J19-NM torsdag kveld.

Denne gjengen gikk seirende ut av oppgjøret i fjor. Får vi reprise i år?


J19: SK Trondheims-Ørn - Tiller IL
8-delsfinale NM J19 Telenor Cup
Torsdag 16. august 2018 kl.18.00
Utleira kunstgress (Utleira)

Vi oppdaterer mål og andre viktige hendelser direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til å gjeste Trondheims-Ørn på Utleira denne torsdagen. Hjemmelaget låner Utleira ILs anlegg ettersom det pågår byggevirksomhet på Ørn Arena på Lade, og nå er det duket for nok et NM-oppgjør mellom de to klubbene.

For nesten nøyaktig for ett år siden møttes lagene i samme runde. På TOBB Arena Sør sjokkerte Tiller foran et rekordstort publikum, og de ledet hele 3-0 til pause - dog ikke et mål for lite. I andre omgang satte gjestene inn på tungskytset fra Toppserien og reduserte to ganger, men Tiller holdt unna og vant til slutt velfortjent 3-2.


Vertene klare forhåndsfavoritter

12 måneder senere skal lagene møtes igjen, og denne gang er det et forsterket Trondheims-Ørn-lag som venter blåtrøyene. Med en bredere rekruttstall og et yngre A-lag i år, kan gultrøyene velge det beste tilgjengelige laget til dette oppgjøret, til tross for at de har et tettpakket kampprogram i alle turneringer de kommende dagene.

Ifølge rapportene, er det ventet at A-spillere er å finne i kamptroppen for å kjempe om avansement i J19-NM. I troppen kan også de tidligere Tiller-spillerne Andrea Sivertsen Broholm, Laura Gashi og Emilie Marie Joramo være, dersom de blir tatt ut.

I de tidligere NM-rundene har ikke Trondheims-Ørn rukket å slippe inn mål. I sin første utslagsrunde mot Otta vant de gul- og blåkledde 4-0, mens det ble en enkel 5-0-seier over Verdal i forrige runde.

Så spørs det om Tiller klarer å knekke koden for å score mål denne gangen.


Håper å bli klare til kamp

Gjestene fra Tillerbyen har ladet opp godt til en ny NM-runde, og selv om oddsen er høyere for avansement i år, går blåtrøyene "all in" for å sørge for en reprise fra fjoråret.

Tidligere i NM har heller ikke Tiller sluppet inn baklengsmål. Selv om det ble walkover og 3-0-seier over KIL/Hemne i første utslagsrunde, knuste de Byåsen KF 11-0 på TOBB Arena Sør i den neste. I forrige runde var det jevnt mot sterke Strindheim, men Tiller viste seg fra sin beste side og vant 2-0.

Til oppgjøret mot Trondheims-Ørn har det lenge vært usikkert hvilket lag Tiller mønstrer. To spillere håper å rekke kampstart etter å ha kommet sent hjem fra ferie, mens to andre håper å bite i seg smerter fra tidligere skader. I tillegg vil det være spillere som blir testet tett opp mot kampstart etter å ha vært ute med sykdom den siste tiden.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.