Kategori

Før TV-kampen: Tillerbyen - Melhus

Postet av Marius L. Larsen den 26. Mai 2018

Tillerbyen tar imot Melhus til TV-kamp i den sjuende serierunden søndag ettermiddag.

Gutta er klare for TV-kamp.


Tillerbyen FK - Melhus IL
7. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 27. mai 2018 kl.15.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
22 grader og delvis skyet

Åpen kiosk
Gratis inngang

Kampen vises direkte på Eurosport Norge


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Melhus Idrettslag, resten av Trøndelag og hele Norge velkommen til TOBB Arena Sør denne søndagen.

Denne kampen er av det spesielle slaget, ettersom den vises direkte på Eurosport Norge i form av Breddekampen og deres satsing på Supersøndag, der Rosenborg - Brann er Toppkampen kl.20.00.

Dette er første gang Tillerbyen vises direkte på lineær-TV.


Historie

Klubbene Tillerbyen, Tiller og Melhus er ikke ukjente med hverandre. Høsten 2012 ble det bestemt at Tiller og Melhus skulle samarbeide om en felles satsing, og det varte i to år før Tillerbyen endret profil og inngikk et samarbeid med moderklubb Tiller.

Gjennom flere prøveprosjekter og møter, ble Tiller og Tillerbyen enig om å samle kreftene en gang for alle. Et utnevnt utvalg mente dette var det beste for å ivareta den sportslige satsingen og den helhetlige klubbfølelsen.

Dette ble bekreftet på klubbenes respektive årsmøter, senest Tiller Idrettslags årsmøte i starten av april.

Fra 1. januar 2019 er Tillerbyen FK historie, og Tiller Idrettslag Fotball overtar plassen i seriesystemet.


Ønsker første hjemmeseier

I skrivende stund sliter begge lag i bunnen av tabellen.

Nyopprykkede Melhus innledet sesongen med fem strake uavgjortskamper før det ble 2-4-tap for Kolstad på hjemmebane i forrige serierunde. Dette betyr at Melhus er ubeseiret på bortebane så langt, men de står fremdeles uten seier.

Tillerbyen kommer til denne kampen etter en tøff bortekamp mot Rosenborg 2. De nest beste spillerne på Norges beste lag var dødelig effektive og vant 3-0 i en ikke så altfor sjanserik fotballkamp.

Blåtrøyene har ennå til gode å vinne hjemme på TOBB Arena Sør i årets sesong. Det ene poenget som er vunnet var i oppgjøret mot Løten i den tredje serierunden, der det endte 1-1.


Ingebrigtsen og Iversen tilbake

Tillerbyen begynner å få tilbake folk fra skader, noe som vil glede trenerduoen Eirik Utheim og Jørn André Hugdal.

Selv sliter Hugdal og Sondre Bondø Garstad med hver sin skade, og begge vil sammen med langtidsskadde Ole Martin Devle være utilgjengelige til oppgjøret mot Melhus.

Fra forrige seriekamp er det derimot gledelig å meddele at Mats Ingebrigtsen og Niklas Iversen er tilbake fra sine skadeproblemer.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Mats Woldmo Hagen, Magnus Bjerke, Kristoffer Pires Ferreira, Oskar Stølan, Martin Kristoffer Berdal, Preben Hald, Sindre Olufsen, Kjartan Ulstad, Ståle Singstad Stegavik, Mats Ingebrigtsen, Niklas Lyngvær Iversen, Andreas Druzkowski, Alphaa Doboyou, Vegard Eidet, Ruben Rostille, Gard Ragnar Killingberg, Ronaldo Pah Paul.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.