Tiller JR 2 - 10 Tiller SR

Postet av Marius L. Larsen den 4. Mai 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Juniorlaget åpnet med et smell, men viste sin aldersklassetittel verdig mot et godt seniorlag søndag ettermiddag.

Men det gikk ikke helt etter planen for de yngste. Før to minutter var spilt fikk Frederik Vrzic stå helt alene på bakerste stolpe, og spilleren som har vært ute med kragebeinsbrudd satte inn 0-1.

Juniorlaget viste imidlertid en ny og offensiv drivkraft i seg, og styrte faktisk kampen de neste minuttene. Det var dermed ikke helt ufortjent at Elias fikset 1-1 etter ti minutter.

Dessverre for kampens yngste spillere varte det ikke lenge. Seniorene viste sine kvaliteter og scoret tre nye mål på kort tid, to av Brage Rimol og ett signert Kim Roxan Kvande.

Rimol og Fredrik Lysfjord scoret nye mål før pause, slik at resultatet ved halvspilt kamp var 1-6 favør senior.

Seniorene straffet juniorene

Juniorlaget fikk i pausen informasjon om feil som måtte rettes opp i andre omgang, og igjen viste de lovende takter da Elias satte inn sitt andre mål for dagen etter en bakromspasning til 2-6 ni minutter ut i omgangen.

Seniorlaget prøvde å trenge seg gjennom juniorenes forsvar, men døra var stengt helt til det gjensto 13 minutter. På seks minutter scoret Rimol to nye mål, sitt fjerde og femte for dagen, og Vrzic sitt andre til 2-9.

Rett før full tid lurte nysignerte Arne Julius Berdal juniokeeper Tobias Løvø og satte inn 2-10.