Postet av Marius L. Larsen den 5. Mar 2018

En fartsfylt Tiller-helg endte på toppen av pallen - fem ganger!

Våre ferske tenåringer har fått smaken på gull. Foto: Trude Skaldehaug.

De blåkledde fra Tillerbyen har vært "overalt" i helga, fra Vanvikan i nord til Ålesund i sør. I Sunnmøres paradis var G19 på treningsleir under flotte forhold, der de trente godt og totalt spilte fire kamper.

På lørdag møtte blåtrøyene to av lagene til Spjelkavik IL, der det ble 0-2-tap og 3-3.

Søndagens to kamper mot Aksla endte henholdsvis med tap 1-4 og 1-6.

Resultatene lagt til side, så fikk våre juniorer trent svært godt på frispillingsfasen under treningsoppholdet. Til tross for lite tid til hvile, gjennomførte spillerne kampene med solid innsats.

Alt i alt var dette en svært vellykket tur på mange måter, og nå ser laget fram til kamper i OBOS Cup.

Til topps i Vanvikan

I Vanvikan deltok Tiller med ett lag i J17-klassen i Vanvikan Indoor i deres flotte kunstgresshall, og med et lag bestående av ikke-17-åringer, gikk de helt til topps i den sekslagsstore turneringen.

Med ett uavgjort mot Utleira i kamp nummer to, kunne de stikke av med cuptittelen dersom de beseiret Klæbu 1 i siste kamp søndag ettermiddag. Tiller vant 4-1 og kapret dermed førsteplassen.

Vi gratulerer med GULL!

"Tiller Cup" i Orkdal

I Nils Arne Eggen Cup i Orklahallen var det mange Tiller-lag i aksjon.

I G13-klassen gikk to av tre lag videre til sluttspillet på søndag, og da det ene Tiller-laget måtte gi tapt i første utslagsrunde, gikk det andre laget hele veien. I en svært spennende finale stakk Tiller 3 av med seieren ved å vinne 2-1 og dermed gull!

I G14-klassen røk det eneste Tiller-laget i gruppespillet, men 15-gutta viste revansje. Begge lag avanserte til sluttspillet, der de møtte hverandre i kvartfinalen. Tiller 1 vant knepent 1-0, og deretter slo de ut Orkla 1 4-0 i semifinalen. I finalen ventet Dahle/Nordlandet, men Tiller feide motstanden til side og vant på straffesparkkonkurranse etter at det sto 0-0 etter ordinær tid.

G16 vant samtlige gruppespillkamper og avanserte rett til semifinale mot Orkanger. Der viste blåtrøyene ingen nåde og vant 3-1. I finalen mot Orkla satte de på det berømte sportsgiret og vant 3-0.

I J17-klassen stilte de fire Tiller-lagene ivrige til dyst, og tre av lagene avanserte til sluttspillet. Der gikk samtlige til semifinale, hvor '02/'03-erne beseiret '01 i det ene oppgjøret samtidig som de slo ut Charlottenlund i det andre. Dermed var det en helblå finale i vente, hvor Tiller 1 vant 3-0.

Vi gratulerer med GULL i G13-, G15- og G16-klassen, og GULL, SØLV og BRONSE i J17-klassen!

Storseiere i OBOS Cup

Helt på tampen av søndagskvelden ble det spilt to kamper i første runde i OBOS Cup for våre eldste lag.

Kvinnelaget slo Malvik hele 9-0 i Abrahallen, mens herrene beseiret Heimdal 2 5-0 på fremmed kunstgress.

Mer om begge kampene kommer mandag kveld.

G15. Foto: Trude Skaldehaug.

G16. Foto: Runar Koteng Frønes.

J17. Foto: Geir Arne Kristiansen.

J17. Foto: Lise Methi.